TUŽBA ZA NASILJE: Sin Alena Delona išamarao gosta hotela zbog duga 35.000 evra!
Foto: Profimedija

Bahat

TUŽBA ZA NASILJE: Sin Alena Delona išamarao gosta hotela zbog duga 35.000 evra!

Pop kultura -
Tuča se odnosi na 35.000 evra koje je Bhati pozajmio Delonu i te večeri tražio da mu se vrati novac.

PARIZ - Sin čuvenog francuskog glumaca Alena Delona, Entoni Delon, moraće da se pojavina sudu pošto je protiv njega podneta tužba za nasilno ponašanje tokom vikenda u jednom pariskom hotelu, javili su danas francuski mediji.

Delon, takođe glumac i poznat po problematičnom ponašanju u mladosti, napao je u subotu uveče generalnog direktora jednog konfekcijskog preduzeća Tahira Bhatija, tako što ga je ošamario nekoliko puta i polio ga bocom vina. Konobari hotela su intervenisali i prekinuli tuču nakon čega je Delon napustio hotel.

Prema navodima medija, tuča se odnosi na 35.000 evra koje je Bhati pozajmio Delonu i te večeri tražio da mu se vrati novac. Mediji dodaju da je Bhati podneo tužbu i da će Delon uskoro morati na sud.

Entoni Delon (51) sin je čuvenog glumačkog para Alena i Natali Delon. Delon je takođe glumac. Više je poznat po televizijskim ilmovima nego po onima na velikom platnu. Mnogi filmski kritičari smatraju da Delon ne može da se uporedi sa sjajnom karijerom svog oca i da je postao glumac zahvaljujući svetskoj popularnosti Alena Delona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track