REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak!
Foto: Independent

Italijanska policija objavila

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak!

Pop kultura -
Korišćenjem Torinskog pokrova, jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao tada

Korišćenjem jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao kao deteItalijanski detektivi otkrili su kako je Isus Hrist izgledao kao dete na osnovu kompjuterske forenzike i najpoznatije svetske relikvije.

Iz te fotografije su obrnuli proces starenja i kreirali su sliku kako je izgledao mladi Isus, smanjivanjem veličine njegove vilice, podizanjem brade i ispravljanjem nosa.

Tehnika koju su policajci iskoristili upotrebljavaju za kreiranje lica kriminalaca, uključujući i mafijaške bosove koji su već decenijama u bekstvu.

Ova fotografija Isusa i metode koje se koriste da bi se stvorila biće predmet predstojeće emisije na italijanskoj televiziji.

Fotografija je napravljena u čast izlaganja pokrova u Torinskoj katedrali.

Ipak, teško je dokazati da je Isus zaista izgledao tako u detinjstvu jer ni autentičnost pokrova nije dokazana.Ona će biti izložena dva meseca a očekuje se milion posetilaca. Papa Franja bi trebalo d poseti i da se moli pred relikvijom 21. juna.

(Izvor, foto Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track