Najnovije vesti

(VIDEO) IMAO JE VIŠE OD 300 KG, IZGUBIO JE 180: Pogledajte kako sad izgleda!
Foto: Printscreen

Rešio da se bori za život

(VIDEO) IMAO JE VIŠE OD 300 KG, IZGUBIO JE 180: Pogledajte kako sad izgleda!

Pop kultura
Posle godina nemarnosti za svoje zdravlje ovaj Njujorčanin je kilažom preskočio cifru od 300 kilolgrama. Kad su mu lekari 2013. saopštili da neće doživeti 35. godinu ukoliko nešto ne promeni, on je odlučio da se bori, za svoj život

Muškarac po imenu Roni osetio je na svojoj koži kakve posledice može da ima neumerenost u ishrani i nezdrav način života.

Posle godina nemarnosti za svoje zdravlje ovaj Njujorčanin je kilažom preskočio cifru od 300 kilolgrama. Kad su mu lekari 2013. saopštili da neće doživeti 35. godinu ukoliko nešto ne promeni, on  je odlučio da se bori, za svoj život.

Zdrava ishrana i redovno treniranje doveli su do sledećeg rezultata, Roni je izgubio 180 kilograma. Za to su mu bile potrebne dve godine. 

Danas izgleda ovako
Danas izgleda ovako

POSEBNA PESMA KAO NAJVEĆA MOTIVACIJA

Osim reči lekara koje su delovale motivirajuće na Ronija, on je u procesu mšavljenja imao i jedan poseban metod, pesme Tejlor Svift. Sve vreme dok se borio sa kilogramima, kraj Ronija je bio njegov prijatelj i bivši profesor Džo Bufano, koji sad želi da istrajnog Njujorčanina nagradi.

Njih dvojica uskoro odlaze na koncert Ronijeve omiljene pevačice, a nadaju se da će ona imati vremena i želje da upozna velikog fana. Njegova transformacija, trud i promene prikazane su u jednom snimku, koji na najbolji način ilustruje snagu volje. Video je na Jutjubu objavljen kako bi doseo do muzičke zvezde.

Osim što će uveriti Tejlor da njena muzika ima posebnu jačinu, video će verovatno kao motivacija delovati na sve one koje moraju da prođu put kojim je išao Roni.

http://www.youtube.com/watch?v=M0UeRh7huME

(Žena)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...