(FOTO) ZAVELA TVITER: Ketlin Džener za 4 sata skupila 4 miliona pratilaca

Svi sad vole Brusa Dženera

(FOTO) ZAVELA TVITER: Ketlin Džener za 4 sata skupila 4 miliona pratilaca

Pop kultura -
Ketlin ima podršku od brojnih zvezda, a na hrabrosti joj je čestitao i sam Barak Obama

Donedavno poznata kao Brus Džener (65), za samo četiri sata i tri minuta Kejtlin je skupila milion pratilaca na Tviteru!

Rekord je pre nje držao američki predsednik Barak Obama (53) koji je milion pratilaca na Tviteru imao četiri sata i 52 minuta nakon što se pridružio ovoj društvenoj mreži. Džener je "potukao" i Džastina Bibera, Tejlor Svift, te mnoge druge zvezde. Pre Obame rekord je držala zvezda filma "Iron Man" Robert Dauni Džunior. On je milion obožavalaca privukao za 23 sata i 22 minute u aprilu 2014. godine. Zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" juče je na naslovnici "Vanity Faira" predstavila svoj novi identitet.

Tako sam srećna što nakon duge borbe živim ovaj život kako ja želim. Dobrodošli u svet Ketlin. Ne mogu da dočekam da je upoznate", poruka je koja je njene obožavaoce dočekala na Tviteru.

Ketlin ima podršku od brojnih zvezda, a na hrabrosti joj je čestitao i sam Barak Obama. Članovi porodice su sve vreme bili uz nju, a na društvenim mrežama takođe su joj uputili poruke podrške.

http://www.youtube.com/watch?v=0OwDp2LMVbg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track