Ovi saveti će vam pomoći da izgledate kao Bekam
Foto: Profimedia

STIL LEGENDE

Ovi saveti će vam pomoći da izgledate kao Bekam

Pop kultura -
Dejvid Bekam se ne boji promene stila, a vi?

Predstavljamo vam praktični vodič o osnovnim modnim pravilima kojih se Bekam pridržava.

PROMENANemojte da se bojite da napravite promenu. Opustite se i učinite nešto za svoj izgled i imidž.

DODATNA OPREMA

Šalovi u raznim bojama, kaiševi, novčanici, muške kožne torbe, cipele... Izaberite dodatke koji vam najbolje pristaju i upotrebite ih.

RASLOJAVANJE

Postanite master u nošenju slojevite odeće, što svaki put dokazuje uspeh. Nosite majicu ili košulju u kombinaciji sa kaputom ili kardiganom.NAOČARE ZA SUNCE

Izaberite boju naočara i veličinu koja vam odgovara. Dejvid pretežno nosi pilotske, a one se prodaju u različitim oblicima tako da ćete sigurno pronaći neke koje su idealne za vaše lice.KAPEKoristite bilo koju vrstu kape koja odgovara vašem obliku lica. Pored oblika, izaberite i boju koja pristaje uz vaš ten.SAKOIPrsluci, tamna odela, sakoi, izaberite šta želite da nosite i dodajte detalje. Detalji mogu da vam budu pojas, narukvica, kravata i td.NEGA KOŽEDejvid se ne plaši da ide na tretmane lica ili koristi kozmetiku za negu kože muškarca. Nemojte ni vi! A ono što prvenstveno treba da uradite je da nabavite dobar pribor za brijanje.FITNESIdite u teretanu ili igrajte fudbal. Ok, ne morate da budete dobri kao on, ali bitno je da se trudite.TETOVAŽEDejvid je hrabro išarao svoje telo, a ako smatrate da bi i vi tako nešto trebalo da uradite, dobro razmislite kakva tetovaža će se naći na vašoj koži.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Šta treba da znate kad birate tetovažu

6 najpopularnijih stilova brade ove sezone

Kako izabrati idealan oblik avijatičarskih naočara

Moda: 4 načina da upropastite svoj izgled

Formula za skidanje sala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track