EUFORIJA U CELOJ SRBIJI: Kasandra se vratila na male ekrane!
Foto: Prinskrin

Jedna od najgledanijih serija

EUFORIJA U CELOJ SRBIJI: Kasandra se vratila na male ekrane!

Pop kultura -
Ova venecuelanska telenovela snimana je 1992. i 1993. godine, a od 8. juna se vratila u Srbijui to na „Mojoj televiziji“ gde će se emitovati celokupni serijal od 150 epizoda

Kasandra, Ignasio, Randu, Dorinda... Ovo su samo neki od glavnih likova zbog kojih su gledaoci u Srbiji tokom devedesetih sedeli pored malih ekrana.

Ova venecuelanska telenovela snimana je 1992. i 1993. godine, a od 8. juna se vratila u Srbiju i to na „Mojoj televiziji“ gde će se emitovati celokupni serijal od 150 epizoda. Koraima Tores, glavna gumica čuvene serije, u zlatno doba glumačke karijere dolašla je i u Srbiju, a sačekivali smo je na aerodromu kao najveću svetsku zvezdu.

Nakon završetka „Kasandre“ pročuo se trač da je lepa glumica poginula u saobraćajnoj nesreći, što je izazvalo masovnu žalost srpskih žena. Na sreću, živa je i zdrava i izgleda bolje nego ikad.

Da popularnost serije „Kasandra“, koja je oborila sve rekorde gledanosti, nije utihnula pokazuje i činjenica da ne postoji medij u Srbiji koji nije u poslednjih nekoliko dana pisao o povratku ove kultne i prve TV novele.

Velika popularnost serije vidi se danas i na društvenim mrežama. Čak su se i pojavile Fejsbuk grupe, koje podržavaju Kasandru i očekuju njen ponovni dolazak u našu zemlju. Iako je prikazano tek nekoliko epizoda, gledaoci „Moje televiziji“, svakodnevno se raspituju o ovoj seriji i žele da prate junake ove venecuelanske serije.

Putujući cirkus dolazi u Karakas, a jedna članica trupe se porađa, ali umiru i ona i njena beba. U isto vreme, Andreina Aroča, kćerka bogatog veleposednika, rađa devojčicu i takođe umire na porođaju. Njena maćeha Herminija, ambiciozna i beskrupulozna žena, ima blizance iz prvog braka i želi da oni sve naslede. Zbog toga uz pomoć verne sluškinje uzima mrtvorođenče i podmeće ga kao dete svoje pastorke, a njenu bebu odvodi u cirkus.

Šta se sve dešava posle 20 godina kad cirkus ponovo dolazi u Karakas... Otkriva nam ova telenovela.

Ovo je samo zaplet, a svi vi koji se ne sećate ili želite da se podsetite, serija se prikazuje na „Mojoj TV“ od 15 časova i u repriznim terminima od 21.30 i 11 (sutradan).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track