(VIDEO) TUŽNA PRIČA O ČOVEKU I PSU: Omaž najboljem prijatelju koji je rasplakao svet!
Foto: Vimeo

Spremite se za suze

(VIDEO) TUŽNA PRIČA O ČOVEKU I PSU: Omaž najboljem prijatelju koji je rasplakao svet!

Pop kultura -
Pre nego što je verni pas rekao svoje poslednje zbogom, njih dvojica su obišli svoja omiljena mesta kako bi proživeli svoje lepe uspomene

Ništa ne može da vas pripremi za poslednji pozdrav sa svojim voljenim ljubimcem. Negde u našoj podsvesti mi znamo da je to neizbežno, ali to ne može da nas zaustavi da to smetnemo daleko s uma, nažalost dođe vreme kada više nećemo videti njihovo slatko lice koje nas pozdravlja na kraju dana.

Fotograf Ben Mun i njegovo verno štene Denali proveli su zajedno svaki mogući trenutak odrastanja više kao braća nego kao čovek i ljubimac.

foto: Vimeo
foto: Vimeo

Čak i Munovo lutanje po svetu nije moglo da drži njih dvojicu razdvojenim.

foto: Vimeo
foto: Vimeo

Kada je Munu pronađen rak, Denali ga nije ostavio samog ni na trenutak.

foto: Vimeo
foto: Vimeo

Nakon Munovog oporavka, njih dvojica su nastavili svoje avanture zajedno sve dok Denalijevo zdravlje nije krenulo na gore.

Pre nego što je verni pas rekao svoje poslednje zbogom, njih dvojica su obišli svoja omiljena mesta kako bi proživeli svoje lepe uspomene. Mun je sa sobom poveo i filmsku ekipu sačinjenu od prijatelja da snimi njihovo poslednju avanturu, rezultat je jako dirljiv omaž neprocenjivom vremenu dvojice najboljih drugara, ispričan iz Denalijeve perspektive.

Pripremite se za udar emocija kada pritisnete "plej".

Denali from FELT SOUL MEDIA on Vimeo.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track