TOM KRUZ NAPUŠTA SAJENTOLOGIJU: Želi više vremena da provodi sa ćerkom
Foto: Profimedia

Nedostaje mu

TOM KRUZ NAPUŠTA SAJENTOLOGIJU: Želi više vremena da provodi sa ćerkom

Pop kultura -
Tako će provesti kvalitetno vreme sa Suri koju nije video mesecima i koja mu užasno nedostaje, govori izvor blizak holivudskoj zvezdi

Po svemu sudeći, holivudska zvezda Tom Kruz ne može i neće više da toleriše mešanje Sajentološke crkve u njegov privatni život pa je jako blizu odluke da je napusti, prenosi "OK!" magazin.

Poznatom glumcu je najteže palo to što, zbog obaveza u Sajentološkoj crkvi, nije bio tu u najbitnijim momentima u životu devetogodišnje ćerke Suri. On tvrdi da je sada spreman da to ispravi, pošto namerava da ćerku povede sa sobom na promociju novog nastavka čuvenog serijala "Nemoguća misija".

"Tako će provesti kvalitetno vreme sa Suri koju nije video mesecima i koja mu užasno nedostaje", rekao je izvor blizak ovom magazinu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kruzova ćerka Suri je plod braka sa koleginicom Kejti Holms sa kojom se razveo 2012. godine. Mnogi su bili ubeđeni a i mediji su spekulisali da je upravo Sajentološka crkva imala velikog udela u tom razvodu naročito zato što se mešala u odnos supružnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track