(FOTO) ŠTA TI SE TO DESILO, ČOVEČE: Evo kako izgleda Ben Aflek posle razvoda!
Foto: Profimedia

IZBEZUMLJEN

(FOTO) ŠTA TI SE TO DESILO, ČOVEČE: Evo kako izgleda Ben Aflek posle razvoda!

Pop kultura -
Iako je proces razvoda u toku, ipak Ben i Dženifer su odlučili da deo letnjeg odmora iskoriste tako što će zajedno odvesti decu na ovo egzotično ostrvo

Nakon što su pre desetak dana objavili da se razvode posle skoro deset godina braka, čini se da samački život ne prija popularnom glumcu Benu Afleku.Popularnog glumca pararaci su uslikali u Los Anđelesu, samo nekoliko dana nakon što se sam vratio sa porodičnog odmora na Bahamima.

Iako je proces razvoda u toku, ipak Ben i Dženifer su odlučili da deo letnjeg odmora iskoriste tako što će zajedno odvesti decu na ovo egzotično ostrvo.

Međutim, uprkos tome što uskoro bivši supružnici insistiraju na zdravom odnosu, čini se da holivudski glumac nikako ne može da se navikne na samački život, pa su ga paparaci uslikali u prilično zapuštenom izdanju.

"Ben je izbezumljen zbog razvoda i prolazi kroz veoma težak period. On nema dosta bliskih prijatelja koji bi mogli da mu pomognu, a Dženifer je oduvek bila osoba kojoj se poveravao kada mu je teško", rekao je izvor blizak glumcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track