LEGENDE KOJE SU PREŽIVELE NAJVEĆE ŽIVOTNE BOLI: Smrt njihove dece ne može da zameni nikakav uspeh
Foto: Nemanja Pančić, Dado Djilas, Beta

Najteži trenuci

LEGENDE KOJE SU PREŽIVELE NAJVEĆE ŽIVOTNE BOLI: Smrt njihove dece ne može da zameni nikakav uspeh

Pop kultura -
Kažu da je najveći usud kada izgubiš dete, a ovim poznatim legendama se baš to desilo

Nijedan pad u karijeri niti životni neuspeh ne može se meriti sa gubicima koje su ovi ljudi preživeli. Kažu da je najveći usud kada izgubiš dete, a njima se baš to desilo.SIN LJUBIŠE SAMARDŽIĆA PREMINUO U 34. GODINI

Legenda domaće kinematografije Ljubiša Samardžić, koji se tokom bogate karijere borio sa brojnim glumačkim i rediteljskim iskušenjima, najteži životni udarac doživeo je kada je ostao bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije.

"Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati i da će mi uskoro doći kraj, ali me je supruga Mira trgnula i naterala da radim, jer je znala da ću u tome naći smisao opstanka. Mi imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je retkost za današnje brakove. Zajedno smo jači, uspešno odolevamo prekim pogledima", izjavio je jednom prilikom Ljubiša Samardžić.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

NEPOZNAT UZROK SMRTI ĆERKE EVE RAS

Eva Ras pretrpela je tragediju kada je njena ćerka Kruna preminula u Parizu u 24. godini.

"Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela", govorila je Eva o svojoj ćerki.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

SIN PEĐE MIJATOVIĆA PREMINUO U VALENSIJI

Sin proslavljenog fudbalera, Predraga Peđe Mijatovića i dizajnerke enterijera, Elene Karić, Andreja, preminuo je u Valensiji 2009. godine u 14. godini. On je od rođenja bolovao od celebralne paralize. Sahranjen je u tom španskom gradu, a o njemu su do smrti brinuli Rafael Servera i njegova supruga Maruje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

ĆERKA PIRSA BROSNANA PREMINULA OD RAKA

Šarlot, usvojena ćerka glumca Pirsa Brosnana, preminula je od raka jajnika u 43. godini. Nakon dugogodišnje borbe, umrla je od iste bolesti kao i njena majka Kasandra pre 22 godine. Kada se Kasandra udala za Brosnana 1980. godine, Šarlot je imala devet godina. U ranim tridesetim godinama Šarlot se borila sa zavisnošću od droge i depresijom.

"Moja draga ćerka Šarlot Emili preminula je 28. juna i otišla u večiti život. Bila je okružena suprugom Aleksom, decom Izabelom (15) i Lukasom (8) i braćom Kristoferom i Šonom. Šarlot se borila sa bolešću dostojanstveno i humano, hrabro i ponosno. Naša srca su puna tuge zbog gubitka divne drage devojčice. Molimo se za nju i za to da lek za ovu bolest bude uskoro pronađen. Zahvaljujemo svima na izjavama saučešća", napisao je tada Brosnan.

Foto: Beta
Foto: Beta

SILVESTER STALONE IZGUBIO SINA

Sejdž Stalone, sin holivudskog glumca Silvestera Stalonea, preminuo je 2012. godine u avgustu u 36. godini. Kako su pokazali rezultati obdukcije, Sejdž je umro zbog bolesti srčanih arterija. Njegovoj preranoj smrti doprinelo je pušenje, koje izaziva povišen krvni pritisak i stvara ugruške u krvi. Spekulisalo se da je mladi glumac i reditelj preminuo usled prekomerne doze, ali nalazi obdukcije su pokazali da je umro prirodnom smrću.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

TRAVOLTIN SIN STRADAO OD BOLESTI SRCA

Džet, šesnaestogodišnji sin glumca Džona Travolte i njegove supruge Keli Preston, preminuo je 2009. godine, dok je porodica bila na odmoru na Bahamima. Džet je doživeo napad, a porodica ga je pronašla u kadi. On je bolovao od Kavasaki sindroma, retkog stanja koje može dovesti do oboljenja srca. Kavasaki bolest najćešće se javlja kod dece.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zena.tvbest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track