ZABRINUT MUŽ: Učesnica 48 sati svadbe ponovo nestala, ostavila troje dece
Foto: Printskrin/Facebook

Turbulentan par

ZABRINUT MUŽ: Učesnica 48 sati svadbe ponovo nestala, ostavila troje dece

Pop kultura -
Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru, uplašeno govori Aleksandar

Majka troje dece Ivana Jevtić (25) iz Jagodine, jedna od junakinja emisjije "48 sati svadba" koja je emitovana 2009 godine, nestala je još 5 juna.

Njen suprug Aleksandar (40) iz Jagodine prijavio nestanak supruge, aliočekivana pomoć policije i građana je izostala, te se obratio medijima apelujući da mu se supruga vrati što pre, jer ne može sam da podiže troje male dece.

"Ne znam gde je Ivana. Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče. Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru. Bojim se da joj se nešto nije dogodilo, veoma sam zabrinut", priča Aleksandar i dodaje da ju je ranije pronalazi na psihijastrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Foto: sjenica.com
Foto: sjenica.com

Ivan i Aleksandra, su se posle mnogo peripetija venčali 17. maja 2009 godine, na njen 18. rođendan posredstvom agencije "Emošna" i emisije RTS "48 sati svadba". Imaju troje dece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1).

Njihova veza i brak su bili veoma turbulentni i sa mnogo preokreta, a Aleksandar je čak osuđen tri meseca uslovno za krivično delo stupanja uvanbračnu zajednicu sa tada sedamnaestogodišnjom Ivanom. Inače, Aleksandar je poznat Jagodincima sa protesta devedestih godina kada je, zbog izrazote visine nosio lutku Mire Marković i borio se za promene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track