(VIDEO, FOTO) OVO ŽELE DA ZABORAVE: Najveći blamovi svetskih zvezda u ovoj godini
Foto: Profimedia

Smeh do suza

(VIDEO, FOTO) OVO ŽELE DA ZABORAVE: Najveći blamovi svetskih zvezda u ovoj godini

Pop kultura -
Godina je tek počela, ali velike zvezde su već napravile blamove za pamćenje

Ove stvari bi svetske zvezde najpre izbrisale iz svog života, ali postoji jedna caka... Sve je to zabeležila kamera. Godina je tek počela, ali velike zvezde su napravile već svoje velike blamove. Pogledajte šta im se dogodilo.

Kim Kardašijan

Kim se bukvalno zapalila na jednoj zabavi. Ponela je haljinu koja je ukrašena perjem i dok se nonšalantno šetkala sa svojim suprugom, zakačila je za sveću i zapalila se. U pomoć joj je pritekao i Farel Vilijams koji je ugasio starletu.

Grupa U2 The Edge

Članovi grupe U2 The Edge na nastupu u Vankuveru su se malo zaneli i pali preko ivice. Šetajući binom svirao je gitaru i odjednom je bukvalno nestao u rupi

http://www.youtube.com/watch?v=rta9CHp7bEE

Madona

Na dodeli Brit nagrada Madona je bila prava zvezda večeri. Ne zato što je toliko popularna nego što se saplela o dugački plašt i pala. Nije joj bilo lako.

http://www.youtube.com/watch?v=D4C58lLNO6Q

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam je dozvolio svom šestnaestogodišnjem sinu da izađe na prvi sastanak sa devojkom, ali ne baš tako lako. Pošto tata nije mislio da je dovoljno odrastao za to, svog dsina Bruklina je pratio na sastanku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britni Spirs

Iako je za ovaj pevačicin blam kriv njen frizer, scenu sa nastupa nikada neće zaboraviti. Naime, pevačica je na bini bukvalno ostala bez pola kose.

http://www.youtube.com/watch?v=OGrFD5kEqnM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track