ELTON DŽON PRIČAO S PUTINOM, AL' ZAMALO: Pevač bio na sedmom nebu kad ga je zvao "predsednik Rusije"
Foto: Ap

Ispalio se

ELTON DŽON PRIČAO S PUTINOM, AL' ZAMALO: Pevač bio na sedmom nebu kad ga je zvao "predsednik Rusije"

Pop kultura -
Naime pravog Eltona Džona je pozvao lažni Vladimir Putin. Najpoznatije internet šaljivdžije u Rusiji poznati kao Vovan i Leksus su okrenuli broj popularnog pop pevača

Britanski muzičar Elton Džon, pohvalio se nedavno da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao telefonom o pravima homoseksualaca u Rusiji."Zahvaljujem predsedniče Vladimire Putine što ste odgovorili na poziv i razgovarali danas sa mnom telefonom", napisao je Džon ispod fotografije ruskog lidera koju je postavio na Instagram.

"Jedva čekam da vas sretnem u četiri oka kako bismo raspravljali o pravima LGBT osoba u Rusiji", napomenuo je pevač.

Omah potom se oglasio i zvanični Kremlj.

"Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao telefonom s britanskim muzičarom Eltonom Džonom, ali je spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži", saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Ali tu nije kraj.

Naime pravog Eltona Džona je pozvao lažni Vladimir Putin. Najpoznatije internet šaljivdžije u Rusiji poznati kao Vovan i Leksus su okrenuli broj popularnog pop pevača.

"Da to smo bili mi. Aeleksej je prevodio razgovor jer odlično zna engleski, a ja sam bio Putin. Eltona smo zatekli u njegovom studiju u Londonu. Bio je oduševljen. Odmah je poverovao da ga zove Putin. Rekao je da mu je ovo najdraži dan u životu", rekao je jedan od ove dvojice komičara.

(EPK/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track