DAN PRED 75. ROĐENDAN: Mileni Dravić pozlilo na izvođenju predstave!
Foto: FoNet

Glumici skočio pritisak, kolege pritekle u pomoć

DAN PRED 75. ROĐENDAN: Mileni Dravić pozlilo na izvođenju predstave!

Pop kultura -
Mileni Dravić (75) pozlilo je u nedelju veče na prvom izvođenju u novoj sezoni drame „Harold i Mod“ u Beogradskom dramskom pozorištu.

Proslavljena glumica nije se osećala dobro pola sata pre izlaska na scenu, pa je intervenisala i Hitna pomoć.- Milena je doputovala u Beograd iz Vrnjačke Banje, gde boravi sa suprugom Draganom Nikolićem, samo da bi odigrala predstavu. Bila je bleda kao krpa. Petar Benčina i Slobodan Ćustić pritekli su joj u pomoć. Neko je pozvao Hitnu pomoć. Lekari su je pregledali, dali joj terapiju i posle toga ustanovili da joj je pritisak stabilan, kao i vitalni parametri. Ne bi dozvolili da igra predstavu da je kolabirala - kaže izvor Kurira.Da se Milena osećala loše samo dan pred 75. rođendan, potvrdio je upravnik BDP Slobodan Ćustić.- Mileni je pozlilo zbog Draganove bolesti, što se brzo pročulo. To je žena koja je izdržala muke poslednjih godina zbog zdravstvenog stanja svog supruga. Tražila je da doktori sačekaju i kraj predstave za svaki slučaj. Izašli smo samo na jedan poklon da bismo nju oslobodili obaveza. Predstava će se igrati i dalje - kaže Ćustić.I Petar Benčina nam je potvrdio da se njegova partnerka na sceni nije osećala najbolje.- Milena je predstavu odigrala do kraja. Dobro je, što je i najvažnije - kazao je Benčina.Kontaktirali smo i sa Milenom Dravić, koja je ostala nedostupna za komentar.Inače, predstava „Harold i Mod“ prvi put je odigrana je u BDP dva meseca posle izvođenja na Brodveju, 23. marta 1980. godine u režiji Paola Mađelija. U glavnim ulogama bili su Tatjana Lukjanova i Milan Erak. Posle njegove smrti, Harolda je igrao Slobodan Beštić, a predstava je bila na repertoaru do 2003, kada je preminula Tatjana Lukjanova. Milena je zaigrala u predstavi 6. juna 2010, kada je obnovljena u režiji Milana Karadžića.

Ostao priseban...Petar Benčina
Ostao priseban...Petar Benčina

Glumac u Vrnjačkoj BanjiDRAGAN SE OPORAVLJAPosle lekarskih intervencija u Beogradu i nekoliko meseci provedenih u Kliničkom centru Srbije i na Vojnomedicinskoj akademiji, Dragan Gaga Nikolić doputovao je u Vrnjačku Banju zbog oporavka i rehabilitacije. Sa Gagom, u zasebnom apartmanu jednog hotela sa pet zvezdica, smeštena je i njegova supruga Milena. Glumcu veoma prija boravak u Banji i polako se oporavlja od operacije i teške bolesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track