FASHION NIGHT: Novinari stilizovali poznate
Foto: Damir Dervišagić

Održana treća po redu manifestacija

FASHION NIGHT: Novinari stilizovali poznate

Pop kultura -
Za najbolje obučene ovaj put su izabrani pevačice Anabela Atijas i Ana Bebić i voditelj Miloš Urošević
Dragana Mićalović
Dragana Mićalović

Glumci Bojan Perić, Dragana Mićalović, kao i voditelji Aleksandra Gudelj, Aleksandra Ivanović, Tanja Rađenović, Katarina Lazarević, Miloš Urošević i mnogi drugi oprobali su se u ulozi manekena i stilista na reviji „Contra style“, u okviru manifestacije Ušće Fashion night.

Miloš Urošević
Miloš Urošević

Pevačica Anabela Atijas i novinar Nemanja Vujičić proglašeni su za najbolji modni dvojac na ovoj reviji. Drugoplasirani su bili voditelj Miloš Urošević i novinarka Bojana Rogić, a treće mesto pripalo je pevačici Ani Bebić i novinaru Filipu Jovanoviću.

Ana Bebić
Ana Bebić

Međutim, veliku pažnju privukla je loto devojka Aleksandra Gudelj, koju je stilizovala Kurirova novinarka Ljiljana Stanišić.

Anabela Atijas
Anabela Atijas

Veče za ljubitelje mode započelo je Dečjom revijom sa malim manekenima, a nastavljeno je Revijom modnih želja, na kojoj su posetioci mogli da uživaju u aktuelnim kolekcijama najpoznatijih modnih brendova.

Danijel Pavlović
Danijel Pavlović

Ova revija izazvala je veliku pažnju, upravo zbog zanimljivosti načina prezentovanja stilova, jer su se u ulozi stilista i manekena nalazili novinari i javne ličnosti, čiji je zadatak bio da jedni druge za tu priliku potpuno transformišu u odnosu na njihov prepoznatljiv stil.Ova manifestacija organizovana je u saradnji s modnom agencijom „Select“.(N. B.)

Dragan Marinković MacaPOMOZIMO OSOBAMA SA INVALIDITETOMGlumac Dragan Marinković Maca pojavio se na pisti u invalidskim kolicima, koja je gurala novinarka Tamara Drača. On je u jednom momentu izvadio natpis na kojem je pisalo: „Svako ima pravo da bude srećan, svi živimo u istom svetu. Učinimo im život lakšim.“ Ovim performansom Maca je apelovao na javnost da se na svaki mogući način pomogne osobama s invaliditetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track