(FOTO) OBRT: Kloi Kardašijan ostavila muža i vratila se bivšem dečku!

Holivudski tračevi

(FOTO) OBRT: Kloi Kardašijan ostavila muža i vratila se bivšem dečku!

Pop kultura -
Iako se spekulisalo da se Kloi Kardašijan vratila bivšem suprugu Lamaru Odomu , ona je ipak rešila da se ne miri sa košarkašem

Iako se spekulisalo da se Kloi Kardašijan vratila bivšem suprugu Lamaru Odomu , ona je ipak rešila da se ne miri sa košarkašem. Rijaliti zvezda je donela odluku da nastavi vezu sa NBA igračem Džejmsom Hardenom sa kojim je bila u vezi pre nego što je saznala da je njen bivši muž završio u komi kada je pronađen bez svesti predoziran u javnoj kući.

"Kloi i Džejms nastavljaju tamo gde su stali. Srećna je što se vratila dečku i što može i dalje da uživa u vezi. On joj je bio velika podrška tokom teškog perioda koji je sada iza njih", rekao je izvor blizak rijaliti zvezdi koji je dodao da je Harden bio pun razumevanja za situaciju u kojoj se našla njegova devojka. Košarkaš je podržao Kloi kada je odlučila da bude uz bivšeg supruga Lamara koji je i dalje u bolnici u Los Anđelesu.

"Njih dvoje pokušavaju da ostanu zajedno, jer to istinski žele. Kloi je otišla u Hjuston samo zbog Hardena", potvrdio je isti izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track