SNIMAĆE SE JUŽNI VETAR: Miloš Biković igra kralja heroina
Foto: Ps

Dobio ulogu u filmu

SNIMAĆE SE JUŽNI VETAR: Miloš Biković igra kralja heroina

Pop kultura -
Miloš će nakon uloga dobrih momaka prvi put odigrati lik kriminalca u ostvarenju u čijoj su podeli i Aleksandar Berček i Dragan Bjelogrlić

Producenti serije „Čizmaši“ Miloš Avramović i Goran Šušljik na proleće nastavljaju snimanje filma „Južni vetar“, u kojem će glavnu ulogu tumačiti Miloš Biković.Glumac koga je publika zavolela u ulogama dobrih momaka prvi put će u jednom domaćem ostvarenju dočarati lik kriminalca i trgovca drogom. Prošle nedelje snimljeni su prvi kadrovi u beogradskom naselju Mirijevo, a sledeće godine ekipa nastavlja rad na lokacijama u Beogradu, Makedoniji i Bugarskoj. Biković je ulogu dobio na kastingu, a pored njega trenutno su u podeli Aleksandar Berček, Dragan Bjelogrlić i Goran Radaković.

Loptu zamenio pištoljem... Miloš Biković sa  svojim žestokim filmskim klanom
Loptu zamenio pištoljem... Miloš Biković sa svojim žestokim filmskim klanom

Naslov novog ostvarenja producentske kuće „Aj tu aj“ (Eye to Eye) „Južni vetar“ odabran je prema policijskoj akciji koja se odvija u filmu. Policajci iz nekoliko zemalja dobijaju zadatak da preseku kanal krijumčarenja heroina koji vodi od Avganistana preko Turske, Bugarske, Srbije pa do Evropske unije. - Po žanrovskom opredeljenju, „Južni vetar“ je krimić. Želimo da napravimo uzbudljiv i zabavan film, u kojem će publika uživati i koji će puniti bioskopske sale. Miloš je za ulogu odabran na kastingu. On je strašno talentovan dečko i bila bi šteta da se zarobi u neki kliše. Imaće potpunu transformaciju u ovom filmu, kako vizuelnu tako i glumačku - kaže Avramović, koji je i reditelj i producent.Scenario je dobio sredstva na konkursu Filmskog centra Srbije, a zajedno s rediteljem potpisuje ga Petar Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track