(FOTO) PROMAŠAJI I PONEKI POGODAK: Pogledajte kako je izgledala dodela američkih muzičkih nagrada
Foto: Profimedia

Holivudske vesti

(FOTO) PROMAŠAJI I PONEKI POGODAK: Pogledajte kako je izgledala dodela američkih muzičkih nagrada

Pop kultura -
Dodelamu američkih muzičkih nagrada koje su se sinoć odigrale u Los Anđelesu obeležile su glamurozne toalete pozantih dama.

Kao i svake godine, tako su se i ove u teatru okupila neka od najvećih imena umuzici. Dženifer Lopez, Gven Stefani i Demi Lovato su samo neka od pevačica koje su prošle crvenim tepihom. Veče nije moglo da prođe bez mirođija u svakoj čorbi, rijaliti zvezda Kendal i Kajli Džener koje su na račun svog izgleda pokupile niz kritika. Džej Lo je pripala uloga da bude voditelj 43. dodele nagrada, koja se pokazala kao sjajan domaćin.

Za izvođače godine i najbolju grupu proglašan je bend One Direction, dok je Tejlor Svift nagrađena priznanjem za najbolju pesmu i album. Za najboljeg muškog izvođača izglasan je Ed Širan, dok je u ženskoj kategoriji pobedu odnela Arijan Grande. Niki Minaž je takođe odnela 2 nagrade: za najboljeg hip hop izvođača kao i za najbolji album u istoj kategoriji. Rijana je proglačena omiljenim izvođačem, dok je latino nagradu odneo Enrike Iglesijas. Za najboljeg izvođača u elktronskoj muzici proglašen je di džej Kelvin Haris.

Iako je reč bila o prestižnim priznanjima i nagradama, najveću pažnju su odneli događaji sa crvenog tepiha, kao i odevne kombinacije poznatih pevačica.

Dženifer Lopez se pojavila u provokativnom izdanju koji je otkrivao njene atribute.

Nedavno razvedena Gven Stefani je pokazala da odlično izgleda nakon razlaza od bivšeg supruga, mada su mnogi njenu toaletu proglasili kao promašaj.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Demi Lovato (23) je tepihom prošetala u elegantnom izdanju, koji je pokupio komentare da je ovo previše ozbiljno za njene godine.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Manekenka Điđi Gihad se odlučila za smelu kombianciju koja je dosta otkrivala. Poput mnogih dama i ona je dobila krtike da nije prikladno obučena za svečani događaj.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Pevačica Sijara je sve zasenila svojim pojavjivem. Mnogi su se složili da nikada bolje nije izgledala.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Nijedno dešavanje ne može da prođe bez njih: Kajli i Kendal Džener. Sestre su se na dodeli nagarda pojavile u jednostavnijim kombinacijama koje nisu pobrale baš slavne komentare.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track