PROBLEMI SA ZAKONOM: Poznate ličnosti sa kriminalnim dosijeom
Foto: Profimedia, Printskrin

Burna prošlost holivudskih zvezda

PROBLEMI SA ZAKONOM: Poznate ličnosti sa kriminalnim dosijeom

Pop kultura -
Pre nego što su postali slavni, poznate ličnosti su imale problema sa zakonom.

Budući da su danas svetske face, tako nisu mogli da sakriju svoju burnu prošlost. Neki od njih su dilovali dorgu, drugi su učestvovali u saobraćajnim nesrećama, dok su treći optuženi za učestvovanje u ubistvima.

Tako naprimer glumac Mark Volberg je bio optužen za pokušaj ubistva tokom tuče. Za razliku od njega, reper Džej Zi je dilovao drogu kada je 80-ih godina bio glavni na ulicama Bruklina u Njujorku. Pre nego što je postao uspešan u muzičkoj industriji on je jednog čoveka napao kada ga je izbo nožem.

Foto AP
Foto AP

Glumac Metju Borderik je prilikom letovanja sa svojom nekadašnjom devojkom iznajmio auto kojim je usmrtio majku i ćerku. On je izgubio kontrolu nad vozilom kada je skrenuo u suprotnu traku i tako oduzeo život dveju žena.

Kloi Kardašijan je 2007. godine bila uhapšena kada je vozila u alkoholisanom stanju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Glumac Robert Dauni Džunior se još u tinejdžerskim danima susreo sa drogom, a nekoliko puta je bio uhapšen zbog konzumiranja i dilovanja.

Nepostoji osoba koja nije osudila Krisa Brauna kada je brutalno pretukao svoju bivšu devojku Rijanu. On je 2009. godine optužen za nasilje kada je napao pevačicu pri čemu joj je naneo teške povrede.

Iako malo ko zna Vil Smit takođe ima kriminlani dosije. On je davne 1989. godine optužen za nanošenje teških telesnih povreda kada je zajedno sa grupom momaka napao čoveka, koji je nakon batina ostao skoro slep.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track