JEZIVO PISMO IZ LUDNICE: Pevačica optužila sinove za svo zlo u njenom životu!
Foto: Profimedia

Loši porodični odnosi

JEZIVO PISMO IZ LUDNICE: Pevačica optužila sinove za svo zlo u njenom životu!

Pop kultura -
Šinejd O' Konor napisala jezivi post u kojem krivi bivše partnere i sina za to što je u ludnici

Pevačica je pre dva meseca navodno pokušala samobistvo pošto je bila skrhana lošim zdravljem i porodičnim odnosima. Šinejd je ranije optužila bivše partnere, očeve svoje dece, da su joj oduzeli sinove.Pismo koje je pevačica Šinejd O' Konor sada objavila na Fejsbuku šokiralo je javnost jer je u njemu optužila članove porodice "za sve zlo" u njenom životu, i činjenicu da je u ludnici:

"Ovo je poslednji post. Večeras ću ugasiti nalog. Ovo je moje otvoreno pismo mom bivšem sinu, Džejku, Frenku Bonadiju i Džonu Rejnoldsu. Spremam se da provedem najtužniji Božić koji ljudsko biće može da provede – u ludnici. Zato što se niko iz moje porodice nije potrudio da brine o meni nakon operacije. Svi su me napustili. Nisam bila u stanju sama sebi ni čaj da skuvam. Da jedem. Okupam se. Spavam, zbog bolova. Bila sam sasvim sama u kući. Niko nije bio tu da brine o meni.

Kada sam u agoniji rekla da ste me napustili, rešili ste da me zlostavljate.

Iako socijalne službe kažu da sam uzorna majka, ti Džejk, onako naduvan, rešio si da me odvojiš od mog deteta. Lagao si policiju gde je, iako je bio kod tebe, dok ste ti i Džon duvali pred njim. Uzeo si mi dete i napustio me posle operacije. Bila sam normalna dok me nisi napustio posle operacije i zabranio mi da viđam Šejna. Naravno, kada sve krene naopako, ja sam kriva

Džejk, Frenk i Džon, vi treba da budete u ludnici, ne ja".

Post se nastavlja, Šinejd se obraća i ocu, tačnije “pi*ki koja je spavala sa njenom mamom i psihopatom”:

"Mrtav si za mene, dan kada umreš biće najsrećniji dan u mom životu. Jedva čekam. Srešćeš moju mamu u paklu, gde oboje pripadate. Iako neću doći na tvoju sahranu, po.išaću ti se na grob zbog svega što si uradio mami, meni i mom bratu Džonu".O' Konorova ima četvoro dece, tri sina i ćerku, sa četiri različita muškarca.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track