Šotra i Bjelogrlić snimaju nove serije: Biće bolje od Montevidea
Foto: Zorana Jevtić

Dragan Bujošević i Olivera Kovačević otkrili adute RTS

Šotra i Bjelogrlić snimaju nove serije: Biće bolje od Montevidea

Pop kultura -
Zdravko Šotra će raditi priču o Lazi Kostiću, a Dragan Bjelogrlić će snimati „Senke nad Balkanom“, za koje veruje da će biti bolje od „Montevidea“.

Na novogodišnjem koktelu u Galeriji RTS direktor Javnog servisa Dragan Bujošević najavio je projekte na kojima će raditi u sledećoj godini.- Otkriću samo deo. U februaru bi trebalo da znamo šta je stiglo od scenarija na konkursu za seriju o dinastiji Nemanjić, a u martu kreće nova sezona „Komšija“. Na jesen ćemo gledati nastavak „Selo gori, a baba se češlja“ i policijski triler „Fioke i fascikle“, a pokušaćemo da snimimo i dva velika serijala. Zdravko Šotra će raditi priču o Lazi Kostiću, a Dragan Bjelogrlić će snimati „Senke nad Balkanom“, za koje veruje da će biti bolje od „Montevidea“.

Potrudićemo se da uradimo i nove epizode „Vojne akademije“ - rekao je Bujošević, a urednica zabavnog programa Olivera Kovačević je dodala:- Novogodišnjim programom želimo da se odužimo gledaocima i predstavimo najbolje što Srbija ima. Napravili smo malo takmičenje između naših centara, a najbolji će donirati milion dinara za uređaje bolnicama koje brinu o deci.U humanitarnom novogodišnjem programu učestvuje više od 70 voditelja i orkestri RTS, a izvođači su se odrekli honorara.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track