ŠOK U HOLIVUDU: Vila Smita prva supruga ostavila zbog seka sa muškarcem
Foto: Profimedia

ŠOK U HOLIVUDU: Vila Smita prva supruga ostavila zbog seka sa muškarcem

Pop kultura -
Aleksis Akvare, članica slavne glumačke obitelji te aktivista za LGBT prava, na Fejsbuku je reagovala na odluku Džade Pinket Smiti (44) da bojkotuje ovogodišnju dodelu Oskara zbog nedostatka afroameričkih nominacija.

"Kada Džade prizna da je gej u kada Vil prizna da mu je prvi brak završio kada ga je supruga uhvatila kako ima seks sa sponzorom", slavnim menadžerom Benije Medinom, onda ću ih poslušat", rekla je Aleksik koja je rođena kao Robert, tvrdi da je Vil homoseksualac i da ga je bivšu suprugu potplatio da ništa ne govori u javnosti.

Vil se od prve žene razveo 1995, a s Džad se venčao dve godine nakon toga.

"On je ubedio reditelja da snima kadar u kome će se on videti s leđa, tako blokirajući da se vidi konkretan poljubac. Gejevi imaju neprijatelje, oni vrebaju u pozlaćenim plakarima. Ili ste sa nama ili protiv nas. Odlučite. Danas", dodala je.

"Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas", zaključuje Aleksis i dodala da bi se sve gej zvezde trebalo to priznati kako bi bili uzori LGBT mladeži koji razmišljaju o samoubojstvu zbog maltretiranja u školi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track