DOK NAS SMRT NE RASTAVI: Ovo su najveće, ali i najtužnije ljubavi o kojima je svet pričao
Foto: Facebook/screenshot

Bili su jako zaljubljeni i srećni

DOK NAS SMRT NE RASTAVI: Ovo su najveće, ali i najtužnije ljubavi o kojima je svet pričao

Pop kultura -
Iza slave definitivno ne stoje samo sjaj i ljepota. Ovu tvrdnju dokazuju ove ljubavi koje su imale veoma nesrećan kraj. A dok se mnogi razvode zbog prevare, svađa, nesuglasica, ove emotivce razdvojila je, nažalost, smrt.

Majk Tod i Elizabet Tejlor

Ovo je veza koje je uzburkala javnost zbog velike razlike u godinama, a ljudi je se i danas sećaju. Filmski porducent Majk Tod bio je najveća ljubav Elizabet Tejlor i jedini muškarac od kojeg se nije razvela. Samo godinu i po nakon venčanja i pola godine kako je rodila ćerku, Majk je poginuo u avionskoj nesreći. Elizabet nikada nije skrivala svoju tugu zbog ovog nemilog događaja. Svedoci njihove ljubavi tvrde da su bili jako zaljubljeni i srećni.

Elizabeth Taylor.An actress since early childhood, the dark haired, violet-eyed Elizabeth Taylor has won two Best...

Posted by Kaushik Ghosh on Saturday, February 13, 2016

Nataša Ričardson i Lijam Nison

Britanska glumica Nataša Ričardson i glumac LIjam Nison bili su u braku petnaest godina. Petnaest godina ljubavi, uzajamne podrške, lepih uspomena nažalost prekinulo se kada je Nataša na skijanju 2009. godine povredila glavu. Iako su lekari mislili da je u pitanju teža povreda, ubrzo je nastupila smrt. Lijam je godinama nakon njene smrti otvoreno govorio o bolu i gubitku koji je doživeo.

Natasha Richardson and Liam Neeson

Posted by Tragic Hollywood; Beautiful, Glamorous, And Dead on Wednesday, March 18, 2015

Dajana, princeza od Velsa i Dodi Fejed

Ljubavna priča princeze Dajane i sina egipatskog milijardera Dodija Fajeda svakako je jedna od onih koje su obeležile istoriju i za koju su svi znali, to je bila ljubav stoleća. Ipak, morali su da se nose sa ogromnom medijskom pažnjom, a često su bili u begu od fotoreportera što ih je na kraju i odvelo u smrt. Naime, oi su poginuli kada je njihovo vozilo udarilo u zid tunela u Parizu.

Kurt Kobejn i Korotni Lav

Kurt i Kortni, muzički talenti koji su s porastom popularnosti grupe Nirvana i sami dospeli u žižu javnosti, često su osuđivani za opijanje nelegalnim supstancama kao i lumpovanje po noćnim klubovima. Njihova velika ljubav prekinuta je kada je Kurt sebi oduzeo život 1994. godine. Nakon njegove smrti počele su spekulacije da je Korni kriva zbog toga što je on digao ruku na sebe.

Kurt and Cortney -Kurt

Posted by Kurt Cobain Armenia on Saturday, November 30, 2013

Džon i Džeki Kenedi

Par koji je takođe ostavio istorijski trag bili su treća najmlađa dama Amerike i predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Nakon samo godinu dana od upoznavanja, njih dvoje su se venčali, potom dobili i naslednike. Amerika je obožavala ovaj par, a i oni su se međusobno obožavali, ali nakon atetntata koji je izvršen na Kenedija njihovoj ljubavi je došao kraj.

At 1:30pm on November 21st, the President and Mrs. Kennedy touched down at the San Antonio Airport for a two-day trip to...

Posted by John F. Kennedy Presidential Library and Museum on Thursday, November 21, 2013

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track