(FOTO) Fatalna Rouz iz Titanika 20 godina kasnije: Ni traga od egzotične lepote!
Foto: Profimedia

PRAVA TRANSFORMACIJA

(FOTO) Fatalna Rouz iz Titanika 20 godina kasnije: Ni traga od egzotične lepote!

Pop kultura -
Zavela je svet nežnim licem i prefinjenim manirima, a danas izgleda potpuno drugačije

Pre skoro 20 godina, jedno od najvećih filmskih ostvarenja sveta ugledalo je svetlost dana, sa tada najtraženijim muškim glumcem, Leonardom Dikapriom i fatalnom lepoticom, Kejt Vinslet, piše Stil.Od premijernog prikazivanja slavnog "Titanika" pa do danas pogledan je na milijarde puta, u bioskopima, na cd-ovima i višestrukim reprizama na televiziji.Svetski uspeh filma doneo je neslućenu slavu mladoj Vinsletovoj, koja je prosto očarala publiku sa svih krajeva planete.Prefinjene manire i ponašanje dama iz davnih vremena uspela je savršeno da iznese, a stajling joj je u potpunosti odgovarao. Zanosne obline, pokrivene taman kako treba skupocenim balskih haljinama, lice poput porcelana i divlje, neukrotive lokne, vinule su tada riđokosu lepoticu u sam vrh popularnosti.

Međutim, danas Kejt izgleda potpuno drugačije, a od aristokratske, egzotične lepote, gotovo da nema ni traga.Danas ona nosi plavu boju kose, koju mnogi smatraju potpunim promašajem, puniju figuru, a crte lica su joj značajno ogrubele.

Zlobnici tvrde da je za transofmaciju "od labuda do polu-transvestita" zadužen estetski hirurg, ali glumica i dalje tvrdi da je na njoj sve potpuno prirodno.Da li vam se više dopada sada ili kao Džejkova Rouz pre 20 godina?Pročitajte još na portalu Stil:Tragično potonuće: 5 činjenica koje niste znali o Titaniku! (FOTO, VIDEO)Neobičan detalj na licu Kejt Midlton: Mala korekcija potpuno promenila izgled vojvotkinje! (FOTO)Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)Scena koju je Džejms Kameron izbacio iz Titanika: Možda bi upropastila ceo film! (VIDEO)Lice anđela krije burni život: Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track