NAJSEKSEPLNIJE ŽIVE SPONZORUŠE: One se ne stide svojih izbora, ali ceo svet ih osuđuje!
Foto: Therichest

Vrede milione

NAJSEKSEPLNIJE ŽIVE SPONZORUŠE: One se ne stide svojih izbora, ali ceo svet ih osuđuje!

Pop kultura -
Postoje mnogi načini da se zaradi novac na ovom svetu. Neki mnogo uče, idu u školu, pokušavaju da nađu dobar posao. Neki osnivaju svoj posao, postaju sportisti, muzičari, glumci, a neki čak i kriminalci.

Ali ako ne idete u školu i nemate dobar posao? E, pa onda ste u problemu...Oh, sačekajte, zgodni ste, stvarno ste zgodni? Možete da imate svakog muškarca? Pa što ne kažete onda?Sve što treba da radite jeste da glumite da ste zaljubljeni i kažete "da" na sve. Pa, bar ćete imati novac.Predstavljamo vam najseksepilnije sponzoruše!

1. Kortni StodenOna je imala samo 16 godina kada se udala za Daga Hačinsona, glumca koji je poznat po uznemirujućim i negativnim ulogama. Prema njemu, nakon venčanja, agent mu je otišao, napustila ga je porodica i dobijao je pretnje smržu, ali ej...bar imaš zgodnu ženu! Razveli su se pa su se ponovo pomirili. Verovatno onog trenutka kada je ona shvatila da bi morala da nađe pravi posao.

2. Kimora Li SimonsOna je bila u braku sa Raselom Simonsom, jednim od najbogatijih i najpoznatijih imena u rep muzici. On je glavni u Def Džemu, najpoznatijoj izdavačkoj kući. Kada se razvela od njega i počela da dobija alimentaciju, počela je da se zabavlja sa bogatim doktorom...

3. Kristal HarisPraktično svaka žena koja je ikada izašla ili živela u kući sa Hju Hefnerom, može da se nađe na ovoj listi. Sumnjamo da je ijedna bila sa njima iz nekog drugog razloga osim popularnosti i para. Kristal se udala za Hefa, a mlađa je 60 godina od njega.

4. Oksana GrigorievaOksana je pevačica i glumica iz Rusije koja je iz nekog razloga pomislila da je Mel Gibson super osoba za zabavljanje. Verovatno zato što je bogat, Mel s druge strane mislio je da će Oksana biti dobra žena, verovatno jer je super zgodna. Nije uspelo. Mel je udario i razveli su se. Ponuđeno joj je 15 miliona dolara, ona je odbila i završilo se na samo 750.000. Niko nije rekao da biti sponzoruša znači i biti pametna.

5. Evelin LozadaEvelin je jako seksi, tu nema sumnje. Pitanje je samo da li je ikada volela zvezdu NFL-a Čeda Džonsona. Oni su se venčali, onda je ona otkrila da on i nije toliko bogat. Ostavila ga je posle nekoliko nedelja.

6. Rejčel HanterOna je bila uspešna manekenka, a nekada je bila u braku sa Rodom Stjuartom kada je imala 21, a on 45. Onda je otišla od njega sa sve 60 miliona dolara.

7. Heder MilsPol Mekartni je najpoznatiji i jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Bio je u braku sa Lindom koja ga je jako volela. Nažalost, ona je preminula što je dozvolilo Heder da uzme neke pare. Pol i Heder bili su u braku 6 godina, a Heder je posle razvoda dobila 50 miliona.

8. Vanesa BrajantVanesa i Kobe bili su zajedno od njene 17 godine, a on je imao 20, pa postoji mogućnost da je ljubav bila prava. S obzirom da se za njega priča da je užasan čovek, jedna žena ga je i optužila za silovanje, nema nekih posebnih razloga biti sa njim osim novca.

9. Trejsi EdmondsOna spada u hol slavnih za sponzoruše. Bila je sa Dijonom Sandersom, a pre toga bila je u braku sa Bejbifejsom i sa Edijem Marfijem. Ona vredi negde oko 30 miliona, samo zato što je bila sa poznatima.

(The Richest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track