Najnovije vesti

Ne mislim da sam najbolji, to je svojstvo budala: Ovako je govorio Dragan Nikolić!
Foto: Dado Đilas

VREDI PROČITATI

Ne mislim da sam najbolji, to je svojstvo budala: Ovako je govorio Dragan Nikolić!

Pop kultura
15:00h
Ne razvodite se preko novina, ne šaljite poruku partneru preko novina, pronađite svoju intimu, savetovao je glumac svojevremeno

Smrt velikana srpskog glumišta Dragana Nikolića veliki je udarac za njegovu porodicu i prijatelje, čitavu glumačku branšu, ali i ljude širom bivših jugoslovenskih republika, koji su ga voleli i decenijama pratili preko malih ekrana, piše Stil.Ali, osim legendarnih uloga koje ćemo zauvek pamtiti, Gaga je za sobom ostavio i mudre misli, koje svakako vredi pročitati. Evo nekih od njih:- Gluma je prikupljanje pažnje na sebe. Borba.- Politika je kao gluma, stvar iskrenosti kroz koju dolaziš do istine.- Jednostavan sam u stvarnom životu.

- Sebi nikada nisam dozvolio da mislim da sam najbolji ili na neki način veliki. Mislim da je to svojstvo budala - verovati da si neko drugi.- Ne predati se. Zašto? I kome?- Ne razvodite se preko novina, ne šaljite poruku partneru preko novina, pronađite svoju intimu.- Nikoga ne vučem za rukav, ali tražim poštovanje, isto ono koje imam sa onima sa kojima radim.- Sam po sebi sam epoha.- Živeo sam u istom kraju sa Ciganima i ne pravim socijalne razlike da li je neko siromašan ili bogat, crn ili beo.Pročitajte još na portalu Stil:Rade Šerbedžija održao govor u Gaginu čast: Ovako se obratio Mileni Dravić (FOTO)Zašto se zlopatimo i propadamo: Dositej Obradović odavno otkrio najveću ljudsku zabludu!Bog daje, ljudi koriste, ali jednom ti se sve vrati: Tužna priča jednog starca otvoriće vam oči!Poučne besede oca Tadeja: Kakvim se mislima bavimo, takav život živimo!Pouke ostroškog igumana: Zlo se zlom ispraviti ne može!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...