(VIDEO) ONA TROŠI TALENAT NA ULICI, A STARLETE NA TV Poslušajte kako peva mlada Novosađanka!
Foto: Printscreen

Talentovana, a na ulici

(VIDEO) ONA TROŠI TALENAT NA ULICI, A STARLETE NA TV Poslušajte kako peva mlada Novosađanka!

Pop kultura -
Društvenom mrežom Fejsbuk pojavio se video mlade devojčice koja peva na trgu u Novom Sadu pored spomenika Svetozaru Miletiću.

Devojčica je na Trgu slobode opevala "Kosovski božuri" i oduševila sve koje su je čuli, ali je u njima i probudila ogorčenje jer takav talenat zarađuje na ulici dok se na televiziji pojavljuju starlete i uzimaju basnosnovne cifre.

"Neće baš svaka da postane starleta, neko ima i talenta za nešto, ali je na ulici. U takvom sistemu živimo. Pa primetite češće ovakve ljude kada prolazite gradom, umesto što gledate je.ene rijalitije", piše u statusu grupe koja je postavila video!

Neće baš svaka da postane starleta, neko ima i talenta za nešto ali je na ulici. U takvom sistemu živimo. Pa primetite češće ovakve ljude kada prolazite gradom, umesto što gledate jebene rijalitije!

Posted by Stanje Nacije on Среда 16. март 2016.

"Zemljo, Srbijo, kad ti ovakvi talenti zarađuju za život na ulici, a na televiziji bitange i barabe", "Prelep glas sa ovim treba Srbija da se ponosi a ne sa onim glupim starletama koje se skidaju gole da bi postale popularne. Žalosno je samo što ova devojka sa glasom mora da zarađuje na ulici jer na TV zarađuju samo takozvane starlete i pevačice bez glasa koje vriste i reklamiraju gola dupeta", samo su neki od komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track