IZLOŽBA: Glumci otkrivaju šta je za njih sreća
Foto: Aleksandar Jovanović

Darko Nikolić predstavio nove fotke

IZLOŽBA: Glumci otkrivaju šta je za njih sreća

Pop kultura -
Na Darkovim fotografijama mogu se videti izrazi lica, gestovi i drugi načini na koje naše poznate ličnosti poput Nebojše Glogovca, Anđelke Prpić, Nikole Ðurička, Gordana Kičića...

Reditelj i fotograf Darko Nikolić otvorio je u petak humanitarnu izložbu „Šta je sreća“ u Gradskoj opštini Vračar. Novac od prodaje fotografija biće doniran fondaciji Podrži život, koja će ga usmeriti bolesnoj deci za lečenje.- Otvaranje je prošlo u znaku naziva. Svi su bili nasmejani i pozitivni. Kad sam pravio fotografije, bio je dogovor da one zrače osmehom i zagrljajem, ali sam takođe hvatao i momenat kad ih samo upitam: „Šta je sreća?“ - kaže Nikolić i dodaje da se za portrete javnih ličnosti opredelio zbog lakše prodaje jer sav prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe, ali i zato što su ti ljudi njegovi bliski prijatelji i saradnici.

Kiseli osmeh Stršljena... Sergej Trifunović
Kiseli osmeh Stršljena... Sergej Trifunović

Na Darkovim fotografijama mogu se videti izrazi lica, gestovi i drugi načini na koje naše poznate ličnosti poput Nebojše Glogovca, Anđelke Prpić, Nikole Ðurička, Gordana Kičića, Ivana i Ivane Zarić pokazuju svoju sreću i šta za njih ona predstavlja.

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track