(VIDEO) Spavala je sa 7 muškaraca istovremeno, a sada je egzorcista: Operisala sam guzu i našla Boga
Foto: Profimedia

Posvećena molitvi

(VIDEO) Spavala je sa 7 muškaraca istovremeno, a sada je egzorcista: Operisala sam guzu i našla Boga

Pop kultura -
Pre dve godine paradirala je u toplesu za vreme fudbalskog prvenstva, navodno imala je aferu sa Kristijanom Ronaldom i brojna golišava pojavljivanja u javnosti.

Andresa Urah, bivši brazilski model i takmičarka za izbor Mis BumBum (izbor za najbolju zadnjicu) nekada je bila sklona skandalima i pokazivanju pozadine, a danas isključivo je posvećena molitvi i isterivanju nečistih sila iz ljudi i sanja da postane misionarka u Africi.

Preokret u njenom životu dogodio se posle ugradnje silikona u zadnjicu, koja je počela da trne i završila je u komi. Kada se probudila, rekla je da našla Boga. Budući da je, prema njenim rečima, želja za slavom proistekla iz zaposednutosti demonima, posvetila je život isterivanju istih iz drugih ljudi.

U svojoj autobiografiji priznala da je bila elitna prostitutka koja je naplaćivala 7.000 funti po satu, a jednom je spavala sa sedam muškaraca. Ali, to je sve prestalo kada je njeno telo, tačnije zadnjica, otkazala. Posle susreta sa Bogom, prešla je u hrišćanstvo i očistila svoje profile na društvenim mrežama od golišavih i provokativnih fotografija.Kazala je da želi da se ponovo susretne sa Kristijanom Ronaldom, ali ovaj put želi da priča sa njim o Bogu i spasenju duše.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track