Glumci se sprdaju s Mikijem Manojlovićem! A je l‘ može jedan avion s mojim imenom?!
Foto: Beta

Bez milosti

Glumci se sprdaju s Mikijem Manojlovićem! A je l‘ može jedan avion s mojim imenom?!

Pop kultura -
Tihomir Stanić u predstavi „Bajka o pozorištu“ ubacio rečenicu koje nema u originalnom tekstu: „A je l‘ može jedan avion s mojim imenom?“ i zasmejao i zbunio sve kolege na daskama.

Tihomir Stanić ubacio je u predstavu „Bajka o pozorištu“ (Zvezdara teatar) repliku Mikiju Krstoviću koje nema u originalnom tekstu Vladimira Đurđevića i tako prozvao kolegu Predraga Mikija Manojlovića.Izbiće s..nje zbog ovogaStanić u predstavi igra upravnika pozorišta koji je, uzgred, i gej, a Miki Krstović političara koji vrbuje sve redom, pa i upravnika. Pred kraj predstave političar kaže da ako ga gejevi podrže u kampanji, ispuniće im sve zahteve. Ako treba, otvoriće im i lanac pozorišta!U tom momentu upravnik Stanić upada s replikom koja mu je te sekunde izletela:- A je l‘ može jedan avion s mojim imenom?!Publika nije odreagovala na ovo, nije odmah razumela štos, ali su se glumci na daskama ismejali (čega takođe nije bilo u tekstu) i nastavili dalje.Političar Miki Krstović nije stigao da mu replicira jer improvizacija nije bila ranije dogovorena.- To je bila sveža vest i tako se namestilo. Igram geja i vlasnika malog pozorišta koji se dodvorava vlastima da bi izvukao neku korist. Inače, ne volimo previše da improvizujemo i igramo dosta precizno. E, sad ima da izbije sranje zbog ove replike - našalio je Stanić za Kurir.Uzgred, glavni junak u komediji je lider jedne stranke koji dolazi iz unutrašnjosti. Zarad opstanka na vlasti odriče se svog kuma i od desničara i nacionaliste postaje liberal, a pobedu na izborima traži tako što podržava gej populaciju i kulturu u jednom malom pozorištu.Bilo nam je smešnoU komediji igra ćerka Voje Brajovića, koja nam je potvrdila da je Miki Manojlović postao junak ovog komada.- Nama glumcima bilo je smešno više nego publici. Miki Krstović nije ni znao da će Tika to da kaže. Takve fore bolje su kad se uvežbaju, a tako je nastala u našoj drami i čuvena rečenica „pozorište na vodi“. Inače, mislim da je najbolji način da predstava živi da se aktuelizuje - kaže Iskra Brajović Babić.Do komentara Mikija Manojlovića nismo uspeli da dođemo jer se nije javljao na naše pozive do zaključenja broja.

Oprobana matricaKOJO ISMEVAO GAŠIĆANikola Kojo ubacio je u mjuzikl „Monti Pajton Spamalot“ modifikovanu verziju izjave Bratislava Gašića: „Što volim novinarke koje ovako lako kleknu“, zbog koje je bivši ministar odbrane i postao bivši. Glumac je u ulozi kralja Artura, prema tekstu, izgovorio: „Dođi, klekni!“, a onda je dodao: „O, što volim vitezove koji lako kleknu!“, što je sada postalo deo komada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track