(VIDEO) DEČKO MALE NEVESTE U BOLNICI: Povraća i ima bolove u grudima
Foto: Printskrin

Potresla ga smrt

(VIDEO) DEČKO MALE NEVESTE U BOLNICI: Povraća i ima bolove u grudima

Pop kultura -
Dečko Pratiše Banerdži, bolivudske glumice koja je izvršila samoubistvo, otkrio je detalje jezivog otkrića tela glumice u njihovom zajedničkom stanu, a zatim se

Glumac i producent Rahul Radž Sing, koga je ispitivala mumbajska policija u subotu, povodom slučaja samoubistva Pratiše Banerdži, primljen je danas u bolnicu.

Sing se žalio na bol u grudima i depresiju. "Pati od depresije i bolova u grudima. Danas je primljen u bolnicu", rekao je Rahulov advokat.

Kada je dolazio u bolnicu, u pratnji roditelja, Rahul je sve vreme plakao i povraćao.

Pratiša je pronađena obešena o plafonski ventilator. Njen dečko Rahul Radž Sing je dao prvu izjavu policiji u kojoj je otkrio da je on pronašao u njihovom zajedničkom stanu.

"Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa - jedan je bio kod Pratjuše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratjušu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nism pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, poszavo sam Pratjušinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja", rekao je Sing.

Na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila nedavno. Pratjuša i Sing su uskoro planirali venčanje, a pre dva meseca su posetili njenu porodicu i tada je on zatražio dozvolu od njenog oca.

Na sahrani su bile glumičine kolege i članovi porodice.

(IndiaNews.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track