MISTERIJA SAMOUBISTVA MALE NEVESTE: Bila je trudna, a ubio je verenik?
Foto: Instagram

Mumbaj

MISTERIJA SAMOUBISTVA MALE NEVESTE: Bila je trudna, a ubio je verenik?

Pop kultura -
Pratiša i Raul su bili godinu i po dana u burnoj vezi, a rezultati obdukcije ukazuju da je glumica bila u ranoj fazi tudnoće.

Svetom je u petak odjeknula vest da je glavna zvezda indijske serije “Mala nevesta“, glumica Pratiša Banerdži (24), pronađena mrtva u svom stanu u Mumbaiju, sumnje sve više ukazuju da je samoubistvo počinila zbog svog verenika, producenta Raula Radže.

Raul i Pratiša su se zabavljali godinu i po dana, a njihova veza bila je i te kako turbulentna. Sumnja se da je glumica bila trudna kada je izvršila samoubistvo, budući da je na obdukciji pronađena tečnost u materici, koja ukazuje na ranu trudnoću.

Zbog ljubavnih problema sa verenikom Pratiša je bila depresivna i odbijala je druženja, čak i poslovne angažmane, što je potvrdio i indijski producent Vikas Gupta.

"Jednom nas je Pratiša zvala da dođemo kod nje u stan. Zatekli smo je sa povredom na nosu i modricom ispod oka. Mi smo je slikali i dali smo izjavu u policiji kako bi oni celu situaciju sagledali iz drugog ugla", ispričala je glumica Kamdža Pandžabi.

"Mislim da ju je neko ubio, ali ako se ustanovi da je ipak reč o samoubistvu, onda je bila primorana na to. Čim sam upoznao Raula, rekao sam joj da ga se čuva", izjavio je glumac Ajaz Kan.

Inače, Raul nije bio omiljen u društvu i niko ga od Pratišinih prijatelja nije voleo. Usled toga, nastale su mnoge konfuzne teorije o uzroku smrti mlade glumice, a zvaničnih informacija još nema.

(naindia.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track