KEJTLIN DŽENER POZIRAĆE GOLA ZA NASLOVNICU MAGAZINA: Na sebi će imati samo Olimpijsku medalju!
Foto: Damn

Šok!

KEJTLIN DŽENER POZIRAĆE GOLA ZA NASLOVNICU MAGAZINA: Na sebi će imati samo Olimpijsku medalju!

Pop kultura -

Neverovatne vesti dolaze iz alijanse Sports Ilustrejteda i Kejtlin Džener, žene nekada poznate kao Brus Džener.

Kejtlin je izgleda potpisala ugovor ne samo da bude u magazinu, već će i pozirati gola sa svojom zlatnom Olimpijskom medaljom oko vrata i američkom zastavom oko tela. ovo je posveta jednom od najboljim američkih atletičara, a i veliki stav prema transrodnoj komuni.Ovo nije prvo poziranje za časopis od Kejtlin jer se već slikala u kupaćem kostimu za Veniti Fer u junu 2015. godine. Broj magazina sa Kejtlin na naslovnoj strani proslaviće na taj način 40. rođendan njenog Olimpijskog trijumfa.

Nekada kao Brus Džener, Kejtlin je postavila svetski rekord 1976. godine u Montrealu."Moja zlatna medalja je moje najveće bogatstvo - jako sam ponosna na to. Nikada nisam želela da moja deca imaju osećaj da moraju da i oni imaju zlatnu medalju kako bi se to smatralo uspehom. Jako sam ponosna na to."

Sada Kejtlin ima drugu misiju u životu kao žena, a to je da daje podršku svim transrodnim osobama da budu iskreni prema sebi."To je bilo lepo vreme u mom životu, ali da budem iskrena sa vama, sada je još bolje kada imam novi cilj."Ona je dugo godina skrivala medalju od očiju dece kako ne bi osećali pritisak da moraju da ostvare takav uspeh. Ali sada "izlazi iz ormana" na ovom fotografisanju za magazin.

(Damn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track