POSTANITE MODEL, ŠMINKER ILI STILISTA: Kastingom u junu biće oformljen Fotosofia 11. modni tim
Foto: Promo

Besplatan seminar

POSTANITE MODEL, ŠMINKER ILI STILISTA: Kastingom u junu biće oformljen Fotosofia 11. modni tim

Pop kultura -

Fotosofia, fotoseminar Damira Hoyke, i ove će godine biće prilika onima koji se bave modnim zanimanjima da besplatno nadograde znanja i iskustva, međusobno se povežu i dopune svoje book-ove fotografijama različitih fotografa.

Kastingom koji će biti održan 21. maja 2016. biće odabrana tri ženska fotomodela, make up artisti, hair stylisti i stilisti koji će s petnaest seminarista fotografa realizovati Fotosofia 11 modni photo session. Prijavljeni na konkurs mogu, ali ne moraju biti profesionalci u svojim zanimanjima.

"Ulazimo u sedmu sezonu projekta kojim želimo dati mogućnost za start ili nadogradnju zainteresiranima za uključiti se u svijet modne fotografije. Po završetku svake sezone izuzetno me veseli promatrati nicanje niza fotografija nastalih suradnjom ljudi koje je naš projekt spojio", rekao nam je Hoyka, i dodao:

"Projekt sam pokrenuo sjećajući se svojih početaka bavljenja fotografijom. Oformiti besplatnu modnu ekipu prihvatljive kvalitete za snimiti book fotografije kojima se predstavljaš klijentu, bio je velik izazov. Želio sam da oni koji dolaze za to imaju i rješenje koje se zove - Fotosofia Fotomodel".

Foto: Promo
Foto: Promo

Predviđeni datum photo sessiona u Termama Tuhelj je 16.6.2016., a Sandra Šerbec, jedna od fotomodela prethodnih sezona, o Fotosofia iskustvu kaže:

"Na Fotosofia Fotomodel projektu stekla sam svoja prva profesionalna iskustva kao model, upoznala fotografe, frizere, make up artiste, stiliste, s kojima sam nastavila surađivati. Gospodin Hoyka me savjetima i pristupom poticao da budem još bolji model, i neizmjerno sam mu zahvalna što mi je pružio priliku da budem dio Fotosofia tima, te steknem iskustva i nadopunim book, koji mi je bio potreban za daljnju karijeru".

Kasting je otvoren do 18. juna 2016., a informacije o prijavljivanju možete pročitati na www.fotosofia.info

 Foto: Promo
Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track