NAPOKON! I TO SMO DOČEKALI: Trejler za novu sezonu Bekstva iz Zatvora je stigao...isplatilo se!
Foto: Fox

Stigao je!

NAPOKON! I TO SMO DOČEKALI: Trejler za novu sezonu Bekstva iz Zatvora je stigao...isplatilo se!

Pop kultura -

Kada je Foks otkrio da će biti snimljen nastavak čuvene serije "Bekstvo iz zatvora", verovatno je većina fanova potpuno poludela.

Većina nas se pitala ko će uopšte biti u nastavku, ko će oživeti i da li će nova sezona biti kompletna?Po izgledu trejlera rekli bismo da je odgovor: DA! Sledeća, odnosno nova sezona čuvene serije vraća naše omiljene likove: Linkolna Barousa i Saru Tankredi, koji planiraju da oslobode Majkla Skofilda iz zatvora!

Izgleda da Majkl koji je umro u epskom finalu 2009. godine nije baš toliko mrtvav i beo...Priča se da scenario ide otprilike ovako: Pojavljuju se neki tragovi koji otkrivaju da je Majkl još uvek živ, pa njegov brat i žena pokušavaju da smisle način da ga oslobode. Naravno ovo je lakše reći nego uraditi jer je on u zatvoru preko mora. Možemo da očekujemo mnogo akcije, napetosti, možemo da očekujemo i mnogo ljubavi i naravno celu postavku glumaca koje smo voleli (i mrzeliŽ) koji će se pojaviti makar samo da kažu "ćao".Da ne dužimo više, uživajte u trejleru i...čekajte 2017. godinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track