Najnovije vesti

SKANDAL TRESE HOLIVUD: Bil Kozbi priznao silovanje i drogiranje žena!
Foto: Profimedia

Afera

SKANDAL TRESE HOLIVUD: Bil Kozbi priznao silovanje i drogiranje žena!

Pop kultura

Jedan od većih seksualnih skandala u Holivudu još uvek traje!

Bil Kozbi priznao je seksualne afere s tinejdžerkama, vezu s agencijom koja mu je na nedeljnoj bazi slala manekenke na druženje, kao i upotrebu barbiturata, a transkript sa saslušanja procureo je dok se iščekuje odluka hoće li biti suđenja.

Kozbi je priznao da je devetnaestogodišnjoj Teresi Serignjeze u Las Vegasu 1976. godine dao tablete metakvalona, psihoaktivnog leka koji nakon dugotrajnijeg uzimanja izaziva psihičku i fizičku zavisnost, te srčane i disajne smetnje. Metakvalon deluje poput sedativa, barbiturata i daje se depresivnim bolesnicima. Priznao je i susret s drugom tinejdžerkom 2000. godine koja mu je pružila ‘ručno zadovoljstvo’.

Druga tinejdžerka je bila jedna od nekolicine devojaka koje je agencija slala u Kozbijev studio svake nedelje. Glumac, danas sedamdesetosmogogodišnjak, izjavio je na saslušanju da je devojakama osigurao ‘jako, jako dobru hranu’.

Bil Kozbi će se ovih dana pojaviti na sudu u Pensilvaniji gde će se konačno odlučiti hoće li optužba za krivično delo seksuallnog napastvovanja ići na suđenje.

Kozbi je takođe rekao da sam nikad nije uzimao metakvalone jer ga uspavljuju, a probao ih je kad mu ih je lekar nakon jedne operacije prepisao.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Teresa Serignjezee je u intervjuu pre dve godine rekla da je upoznala Kozbilja u Hiltonu u Las Vegasu 1976. godine, te da ju je pozvao da se druže nakon šoua, kad joj je dao tablete. ‘Uzela sam ih, nisam ni znala šta su, a nisam ni pitala. Mislim da sam bila malo zastrašena pa sam ih uzela. Sledeće čega se sećam je osećaj drogiranosti i njega koji ima seks sa mnom’. Uprkos tome, Teresa je s glumcem u njegovom penthausu provela još nekoliko nedelja.

Drugu tužbu koju tek treba razrešiti podigla je Andrea Konstand koja je glumca upoznala 2002. godine, godinama su se družili, a ona ga je zvala svojim mentorom. Njihove izjave su oprečne, ali Andrea ga je prijavila policiji još 2005., gotovo godinu dana nakon navodnog napada. Ona tvrdi da joj je dao tablete za koje je rekao da su biljne, a uz to je popila malo vina. Probudila se satima kasnije, s podignutom majicom i raskopčanim pantalonama, te je odmah pobegla iz kuće.

Kroz sva ova saslušanja uz Kozbija je njegova supruga Kamila koja je takođe morala davati iskaze. Par se večao 1964. godine i imaju četiri ćerke - Erin, Ensu, Evin i Eriku. Najstariji sin Enis ubijen je u pokušaju pljačke kad je imao 27 godina iz vatrenog oružja dok je mijenjao gumu kraj puta 1997. godine.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Daily mail)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...