NIKADA ZABORAVLJENA DORINDA Žena koja je doživela ljubav na prvi pogled i javno želela da umre u snu
Foto: Printskrin YT

Kasandra, serija koju su svi voleli

NIKADA ZABORAVLJENA DORINDA Žena koja je doživela ljubav na prvi pogled i javno želela da umre u snu

Pop kultura -

Javno je poznata pod imenom Esperanca Magaz, rođena Lidija Esperanca Magaz Haime 24. februara 1922. godine. Umrla je u 91. godini, ubrzo nakon što je u nesvesnom stanju primljena u bolnicu...

Esperanca je stekla veliku popularnost igrajući Dorindu, koja je primila Kasandru kao bebu i podigla je u cirkusu, piše Story.rs.Međutim, zanimljivo je što je ona zapravo dva puta igrala lik Dorinde. Osim u Kasandri, njen lik je imao to ime i u seriji Peregrina.

Ljubav na prvi pogled dogodila joj se kada je na promociji serije Caribe de beisbol ugledala svog, tada budućeg supruga, Giljerma Navasa Fernandesa.Čim sam ga videla znala sam da je on taj. Kolena su mi klecnula, prosto sam znala. Venčali smo se iste godine u decembru", izjavila je ona za strane medije.Umrla je 6. maja 2013. godine u Karakasu. U bolnicu je primljena i nekoliko meseci ranije zbog malignog oboljenja limfnih čvorova (Hočkinov limfom). Međutim poslednji put, bila je u nesvesnom stanju, i malo pošto je primljena u bolnicu ona je preminula, rekao je za medije njen sin, Aleksis.Imala je dvoje dece, ćerku i sina, Beatris i Aleksis, tri unučeta, i želela je praunučiće.

Sa sajta Story.rs preporučujemo još i: Lepša od Esmeralde: Evo kako danas izgleda čuvena Ljovisna (FOTO) Otkriven identitet: On je #UglyNakedGuy kog su slavni Prijatelji godinama posmatrali kroz prozor! (FOTO) Transformisana zbog operacija: Najpoznatija negativka latinoameričkih sapunica ne liči na sebe (FOTO) Ovako danas izgleda zvezda serija Esmeralda i Marimar (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track