POTRESNA ISPOVEST BATINE LULE: Svako jutro kuvam po dve kafe...
Foto: Dragana Udovičić

Nije slutila da ga poslednji put vidi

POTRESNA ISPOVEST BATINE LULE: Svako jutro kuvam po dve kafe...

Pop kultura -

Supruga nedavno preminulog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula, kaže da nije u potpunosti svesna šta se dogodilo.

Svako jutro kuva po dve kafe, provetrava i slaže Batine košulje. Kako kaže, da je samo znala da će je suprug napustiti, provela bi ceo dan kod njega u bolnici. Ali nije ni slutila da im je to poslednji susret.

"Osećam prazninu! Iza mog Bate ostala je velika nepregledna praznina za koju uopšte nisam sigurna da bilo ko i bilo šta može da popuni. Svakog trenutka sam svesna da ga nema, mada jedan deo mene neće da se suoči sa istinom", počinje svoju tužnu ispovest Lula.

"Najtužniju vest su mi saopštili lekari iz „Svetog Save“ na izuzetno human i suptilan način. Pozvali su našu medicinsku sestru Lepu Ilić na razgovor i nakon toga, sutradan ujutru, ona nam je to lično prenela s mnogo pažnje. Prethodnog dana sam bila u bolnici i nisam mogla ni da pretpostavim da će nam to biti poslednji susret, da će se to desiti baš te večeri. Nismo ništa predosećali, nismo se predavali. Bata je bio veliki borac", rekla je Lula.

Foto Kurir
Foto Kurir

Kako kaže, legendarni glumac je mnogo patio zbog sina Miljka kojeg nije video godinama.

"Najveća Batina želja, poslednjih deset godina, bila je da se skine ljaga sa naše porodice i okonča taj nesrećni sudski proces protiv našeg sina", dodala je Živojinovićeva.

Foto Kurir
Foto Kurir

Glorija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track