(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST POZNATE GLUMICE: Roditelji su me držali u kavezu da se ne bih povredila
Foto: Profimedia

Naučno fantastična

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST POZNATE GLUMICE: Roditelji su me držali u kavezu da se ne bih povredila

Pop kultura -

Glumica Kejt Malgru, najpoznatija po ulozi kapetanice Džejnvej u seriji "Zvezdane staze: Vojadžer" progovorila je o svom neobičnom detinjstvu.

"Do četvrte godine nisam osećala bol, roditelji su bili zabrinuti za mene pa su mi napravili kavez u kom sam spavala i živela da se ne bih povredila", opisala je 61-godišnja glumica u svojim memoarima "Rođena sa zubima".

"Rodila sam se sa svim zubima, izgledali su poput bisera, ali su za bebu izrazito opasni. To je sindrom "natalnih zuba" i često se uklanjaju kako ih beba ne bi progutala. Moj roditelji, građevinar Tomas i slikarka Džoan, zvali su profesionalca da ih iščupa malim kleštima. Tada je moja "sposobnost" neosećanja bola baš dobro došla", dodala je glumica.

Iako je serija koja ju je proslavila popularizovala nauku, Džejnvej joj je okrenula leđa jer je odradila naraciju za kontroverzni dokumentarac koji tvrdi da se Sunce okreće oko Zemlje, ali ona nije želela da odgovori da li se slaže sa tim sumanutim tvrdnjama. Ona danas glumi u popularnoj seriji "Orange is the new black".

(Page Six)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track