(FOTO) AUSTRALIJA BESNI: Slavni gladijator ulovio udovicu lovca na krokodile
Foto: Profimedia

Rasel Krou u vezi sa udovicom Stiva Irvina?

(FOTO) AUSTRALIJA BESNI: Slavni gladijator ulovio udovicu lovca na krokodile

Pop kultura -

U Australiji izbila afera zbog navodne ljubavne veze između glumca Rasela Kroua i Teri Irvin, udovice čuvenog prirodnjaka Stiva Irvina.

Čuveni prirodnjak, ljubitelj životinja i avanturista Stiv Irvin napustio nas je pre deset godina pošto ga je dok je ronio, pravo u srce ubola smrtonosna raža. Holivudski, australijski glumac Rasel Krou, koji se pre četiri godine odselio od supruge Daniele Spenser, oduvek je bio rame za plakanje očajnoj udovici, Teri Irvin.

Stiv i Teri pre tragedije
Stiv i Teri pre tragedije

Neki izvore navode da su njih dvoje još pre godinu dana započeli ljubavnu vezu, ali da su tek sad izašle prve zajedničke fotografije. Australijska javnost ovakvu vezu nimalo ne odobrava jer je glumac još u braku, a Teri koja je udiovica jednog od najvoljenijih ličnosti, zameraju što je postala njegova ljubavnica.

Teri je majka dvoje dece, 17-godišnje ćerke Bindi i 12-godišnjeg sina Roberta. Lovac na krokodile i Oskarom nagrađeni "gladijator" godinama su bili najbolji kućni prijatelji, a deca im se i danas druže. Glumac i njegova supruga i Daniela roditelji su sinova 12-godišnjeg Tenisona i 9-godišnjeg Čarlsa.

Njihova veza navodno je počela kad je Terina ćerka Bindi učestvovala na australijskoj verziji "Ples sa zvezdama" u novembru 2015. gde ju je Krou savetovao kako da se probije u svet šoubiznisa.

"Stiv se okreće u grobu znajući da je Teri nečija ljubavnica, pa makar to bio i njegov prijatelj. Rasel je još oženjen" , kažu članovi porodice Irvin.

Prijatelji para brane ih da su se zaljubili jer su godinama bliski pa je prijateljstvo preraslo u ljubav. Portparoli zoološkog vrta porodice Irvin, "Australia Zoo", izjavili su da su priče o romansi čista izmišljotina.

(Inquisitr/DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track