ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO U SPORTSKOM PLESU: Igra okupila brojne poznate ličnosti
Foto: Promo

Spektakl

ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO U SPORTSKOM PLESU: Igra okupila brojne poznate ličnosti

Pop kultura -

U subotu uvece 18. juna u sportskoj hali FMP u Železniku, u organizaciji Ivana Mileusnića i njegovog plesnog kluba "Dare to dance" održano je državno prvenstvo u sportskom plesu.

Uz živu pratnju benda "Mambo Stars", fenomenalne rasvete i ozvučenja, pregršt iznenađenja takmičarski parovi kao i svi prisutni su uživali u pravom spektaklu.

Tom prilikom, kako je i najavljeno, Milan Kalinić, Lena Bogdanović, Slađana Ivanišević uz pratnju organizatora dodatno su oduševili publiku plesnom tačkom koju su posebno spremali za to veče. Takmičenje je otvorio Nebojša Stojanović, direktor gradskog centra za fizičku kuluturu "Stari Dif", dok su među publikom uživali brojne poznate ličnosti: Simon i Tamara Karić, Ivana Peters, Milan Stanković, Danijela i Hafa Karić i drugi.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Srećan sam jer sam uspeo da ostvarim ono što sam zamislio. Posebno sam radostan što je mnogo roditelja i firmi bilo spremno da pomogne ovom događaju i time su pokazali da ljude i te kako zanima ples u Srbiji. Voleo bih da ovo državno prvenstvo bude samo primer šta je minimum uslova i poštovanja prema jednom plesnom takmičenju i takmičarima", rekao je Ivan Mileusnić.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track