Tragična sudbina najveće dive Holivuda: Volela je mafijaša kojeg je ubila njena ćerka
Foto: Profimedia

Buran život

Tragična sudbina najveće dive Holivuda: Volela je mafijaša kojeg je ubila njena ćerka

Pop kultura -

Jedna je od najvećih glumica svih vremena. Lana Tarner bila je kraljica Holivuda, sve do nemilog ubistva mafijaša kojeg je volela.

Ona je jedna od najvećih holivudskih diva svih vremena. Prelepa Lana Tarner preminula je pre 21 godinu, tačnije 29. juna 1995. godine. Njen život bio je vrlo buran pa je tako u sjajnoj karijeri počela da uživa jako mlada, već sa 16 godina.

U statusu dive uživala je ceo svoj život. Diva je bila i privatno, pa se tako udavala čak osam puta i imala brojne ljubavnike. Ipak, jedna veza uništila joj je život. I njoj i njenoj ćerki Šeril. Mafijaš Džoni Stomapanato bio je Lanin ljubavnik, s kojim je imala burnu vezu. Zbog te veze, Džoni je platio životom.

Naime, tada 14-godišnja Šeril Krejn, Lanina ćerka iz jednog od brakova, izbola je Stompananta na smrt, tokom jedne od burnih svađa u porodičnom domu. Lana se od tog događaja nikad nije oporavila, od tada snimala je samo povremeno, a slavu iz zlatnog doba svoje karijere nije uspela da povrati.

Njena ćerka Šeril danas ima 72 godine, u lezbijskoj je vezi i radi kao agent za nekretnine. Objavila je 1988. godine autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog partnera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track