(VIDEO, FOTO) SKRILEKS SLETEO U TIVAT: Sve je spremno za spektakl na Jazu
Foto: Promo

Sea Dance

(VIDEO, FOTO) SKRILEKS SLETEO U TIVAT: Sve je spremno za spektakl na Jazu

Pop kultura -

Najveći elektronski producent današnjice i apsolutna muzička ikona Skrillex, koji će svojim spektakularnim nastupom večeras otvoriti treći Sea Dance festival na Jazu, upravo je stigao na tivatski aerodrom u privatnom avionu!

U prisustvu brojnog tima i vidno raspoložen, Skrillex se uputio ka limuzinama prema hotela gde će se pripremiti za večerašnji spektakl života na Jazu! Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi. U Budvu su stigli i brojni drugi muzičari koji večeras nastupaju na Jazu, kao što su belgijski hitmejker Lost Frequencies, južnoafrička house zvezda Black Coffee, legenda drumandbassa Goldie, beogradska grupa S.A.R.S, londonski bass duo My Nu Leng u pratnji Dread MC-a, Na festivalskim blagajnama u prodaji su i jednodnevne ulaznice po aktuelnoj ceni od 25 eura po danu.

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija došli su u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji se održava od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz. Prvi kamperi već danima pristižu na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se u večeras od 19h, za najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na 7 festivalskih bina i muzičkih zona! Tokom tri festivalska dana očekuje se oko 70.000 posetilaca, kao i porast ukupne turističke sezone. Najveći broj posetilaca ove godine dolazi iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo prvi put da posete Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije.

VIP Ponuda na festivalu

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svetskih zvezda i svojih omiljenih izvođača žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu, ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odeljku iznad Mejn stejdža i VIP odeljku Dance Pradise bine itd. Cena jednodnevne VIP ulaznice je 70 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Nezaboravno druženje u Sea Dance festivalskom kampu

Kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svetu. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje pod vedrim nebom i celodnevno kupanje očekuju posetioce Sea Dance kampova, čime ovaj koncept festivalskog letovanja postaje još primamljiviji za turiste i medije iz celog sveta! Pored garantovanog mesta u kampu, posetiocima Sea Dance kampa, biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni!

Zamenska mesta na festivalu

Zamenska mesta za festivalske narukvice ove godine rade od utorka, kako bi posjetioci izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana! Sea Dance festival vaučer potrebno je zameniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva. Zamenski šalteri na recepciji kampa Sea Dance festivala, počeće sa radom od utorka u terminu od od 10 sati i radiće bez prekida. Zamenska mjesta na samom ulazu na festival za zamjenu vaučera, radiće u sljedećim terminima: Četvrtak, 14. jul, od 10h do 03h / Petak, 15. jul, od 16h do 03h / Subota, 16. jul od 17h do 03h. Svim posjetiocima festivala savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju ogromne gužve na zamenskim mjestima, pogotovo prvog dana festivala, u četvrtak, 14. jula.

Ulazi Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno - za dnevni i večernji dio programa festivala. Svakog dana posetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji dio nastupa. U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na festival. Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obileženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju. U toku jedog dana možete ući na festival samo jednom za dnevni program, i samo jednom za večernji program. Ukoliko izađete osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track