VODIMO VAS NA BIR FEST: Pijte na naš račun!
Foto: PR

BIR FEST

VODIMO VAS NA BIR FEST: Pijte na naš račun!

Pop kultura -

Nagrađivali smo vas čitavo leto, družili se s vama, i odlučili smo da tako nastavimo i tokom Bir festa. Danas imate priliku da osvojite vaučere za 2 x 15 litara piva na ovom festivalu.

Ušće je ovih dana centar Balkana. Bir fest je počeo u velikom stilu i naš sajt nastavlja sa nagrađivanjem posetilaca našeg portala. Danas ponovo delimo vaučere za pivo i dvoje čitalaca dobiće po 15 litara piva za nju/njega i društvo.

Šta treba da uradite da biste osvojili nagradu? Potrebno je da na Fejsbuk stranici portala Kurir.rs u komentarima na post sa ovom akcijom ostavite duhovit komentar kao odgovor na pitanje: Koliko volite pivo? (podelićemo na zidu stranice Kurir.rs ovu vest i u komentarima treba da ostavite komentar). Nakon što postavite odgovor, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednik je autor čiji komentar prikupi najviše lajkova. Akcija počinje danas u 15 časova i imate sat vremena da postavite komentar (do 16 h), a zatim još sat da ga naši fanovi lajkuju. U 17 časova pravimo presek svih komentara i kontaktiramo pobednike putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade. Podsećamo, pobednici su dvoje autora komentara s najvećim brojem lajkova.

Napomena: Svi komentari koji budu ostavljeni na post o ovoj aktivnosti imaju jednaku šansu da svojim autorima donesu nagradu, a ne samo komentari koji su na Fejsbuku vidljivi pod opcijom Top Comments, odnosno komentari koji su vidljivi nakon što se otpuste svi filteri koji po automatizmu postoje na Fejsbuku.

Čitajte Kurir.rs i uživajte na Bir Festu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track