Najnovije vesti

KUSTURICA ŽESTOKO DEPARDJEU: Zamislite kad bih ja za njega rekao da je raspadnuti alkoholičar?
Foto: Marina Lopičić

Da li bi to bilo fer?

KUSTURICA ŽESTOKO DEPARDJEU: Zamislite kad bih ja za njega rekao da je raspadnuti alkoholičar?

Pop kultura

Žerar Depardje, najveći francuski glumac, napao je Emira Kusturicu uoči premijere njegovog filma "Na mlečnom putu" na filmskom festivalu u Veneciji. Depardje je Emira nazvao prevarantom i lažovom.

Kusturica mu je, međutim, uzvratio istom merom.

ŠOKANTNE UVREDE: Depardje ŽESTOKO isprozivao Kusturicu!

"Zamislite kada bih ja rekao za Depardijea - da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olakšica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao uostalom i Francuzi".

Emir je potom nastavio.

"Zamislite kada bih ja za Depardijea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pi..nja u prvoj klasi Air Fransa upravo iza sebe ostavio g.vno, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi  reklamu za špagete krade posudje od rekvizitera".

foto Marina Lopičić
foto Marina Lopičić

"Zamislite kada bih ja Depardijea rekao da je sve žene sa kojima je živeo navukao na alkohol i da im je ostavio isto ono što je iza njega ostalo u prvoj klasi Air Fransa, da nije znao da upravlja motorom nego je na prvoj okuci razbio nos, i da mu je tada  pukao mehur i zato piša po avionima i po poznanicima, da su mu iz ruku ispadale guvernale motora kao porodice koje je zasnovao i posle uništio, da su mu od glume ostali samo papirići, kao idioti, koje kači po kolegama jer ne može da upamti tekst tikvan jedan, da li bi to bilo fer? Mislim da ne bi, jer čak kada bih tako mislio, ne bi bilo dobro da to izgovorim", kaže Emir Kusturica, reagujući na žestoke uvrede koje mu je pre dana uputio franacuski glumac Žerar Depardije.

(Z. Šaponjić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...