(FOTO) SLAVNA GLUMICA IZMORENA BORBOM: Za sve one koji boluju od raka - Budite hrabri! Budite jaki!
Foto: Instagram Printscreen

I dalje se ne predaje

(FOTO) SLAVNA GLUMICA IZMORENA BORBOM: Za sve one koji boluju od raka - Budite hrabri! Budite jaki!

Pop kultura -

U avgustu ove godine slavna američka glumica koja se proslavila serijama "Beverl Hils" i "Čarima" otkrila je obožavateljima na društvenim mrežama da boluje od raka dojke. Kako je krenula s terapijama, tako su njene fotografije postajale dirljivije i emotivnije.

Posljednje objava je zaista rastužila fanove slavne glumice. Nakon što je prošla još jedan tretman hemoterapije, 45-godišnja Šenon Doerti fotografisana je kako leži sklupčana na bolničkom krevetu bez snage za dalji obračun sa ovom podmuklom bolešću.

"Dan posle hemoterapije nije uvek tako dobar. Ponekad ne možeš plesati, ne možeš jesti, a ponekad ne možeš ni da razmišljaš o narednom danu. Ponekad se čini da jednostavno nećeš uspeti. To prolazi. Ponekad prođe sledeći dan, ponekad dva, a ponekad šest, ali uvek prođe i onda možeš da se krećeš. Ostaje nada. Možeš da možeš! Za sve one koji boluju od raka i sve koji pate - budite hrabri. Budite jaki. Budite pozitivni", napisala je Doertijeva.

Glumica ima podršku porodice, supruga, prijatelja sa kojima objavljuje selfije, ali i legije fanova na društvenim mrežama koji je bodre iz dan u dan.

(jutarnji.hr/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track