(VIDEO) SLAVNA LUDILA: Ovo su trenuci koji su umalo uništili karijere ovih 5 poznatih ličnosti
Foto: Youtube Printscreen

Ko visoko leti...

(VIDEO) SLAVNA LUDILA: Ovo su trenuci koji su umalo uništili karijere ovih 5 poznatih ličnosti

Pop kultura -

Neko od skandala napravi karijeru, dok drugi postaju omraženi. Ponekad se poznate ličnosti toliko uljuljkaju u svoju slavu da često zaborave da su ljudi od krvi i mesa.

Evo nekih od skandala koji su mnogostruko oštetile karijere navedenih slavnih ličnosti:

1. Doskoro omiljena pop senzacija, Ariana Grande snimljena je prošlog leta kako u jednoj poslastičarnici liže krofne koje su bile izložene za prodaju. Naravno, ona te krofne nije platila, a kada je jedna od radnica donela nove krofne, Ariana Grande je počela da viče kako mrzi Ameriku.

Video je stigao i do Bele kuće. Predsednik Obama je osudio potez mlade pevačice koja je uzvikivala da mrzi Ameriku i definitivno je da više nema neki naročit ugled među pojedinim političarima. Pevačica je doživela sramotu, ali, naravno nije jedina koja se obrukala u javnosti.

2. Čini se da Tom Kruz ne ume da pogreši, bar kad je izbor uloga u pitanju, pošto čega god da se lati to postaje zlato, ali prisetićemo se transfera blama koji smo svi kolektivno doživeli u emisiji kod Opre Vinfri 2005. godine kad je uzvikivao da je zaljubljen. U pitanju je bila Kejti Holms, zbog koje je skakao po nameštaju u studiju. Kasnije su se njih dvoje razveli, a glumčevo ponašanje se nije baš svidelo ljudima iz filmske industrije. Trebalo mu je vremena da opet uspostavi kontrolu nad karijerom.

3. Majkl Džekson je u Adlon hotelu, nedaleko od Brandenbruške kapije u Berlinu kroz prozor sobe drmusao svog sinčića pred novinarima i fanovima. Karijera mu se nikada nije oporavila nakon ovog incidenta, a svoj status besmrtnog kralja popa povratio je tek posle smrti 2009. godine.

4. Britni Spirs je ušla u svetske udžbenike skandala. Nastale su čak i poslovice poput: „Ako je Britni preživela 2007. i ja mogu da preguram dan“. Da, te godine je ćelava pevačica kišobranom pretukla automobil. Eh, šta stres čini od čoveka.

5. Vinona Rajder je u jednom trenutku zaista delovala kao da se nikad više neće oporaviti od onog što je uradila. Kada je 2001. godine uhapšena zbog pokušaja krađe odeće, činilo se da je sve gotovo. Niko o njoj nije pričao kao o glumici već kao o kleptomanki. Trebalo je da prođe više od decenije kako bi povratila status koji zaista zaslužuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track