(VIDEO) U SUZAMA: Reperka se rasplakala dok je opisivala kako ju je napao Rasel Krou
Foto: Youtube Printscreen

Klimava istina

(VIDEO) U SUZAMA: Reperka se rasplakala dok je opisivala kako ju je napao Rasel Krou

Pop kultura -

Pevačica Azelija Benks progovorila je pred kamerama o incidentu kada ju je napao holivudski superstar Rasel Krou.

Azelija je rekla da je na Raselovu žurku došla po pozivu repera RZA iz nekadašnjeg "Wu-Tang Clan", te da je zabava tekla normalno sve do trenutka kada je Rasel navodno prvi isprovocirao poznatu reperku.

"Rekao je "Šta radiš ovde? Nisi ostvarila ništa". Istakao je da su prisutni mahom belci i ostvarene holivudske face. Rekla sam mu da je nebitan, te da niko sada ne priča o njemu i da treba da ućuti. Svi u prostoriji su bili šokirani", izjavila je Azelija.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je jedan od gostiju tvrdio da je Benksova pretila da će u lokalu šikljati krv kao u filmovima Kventina Tarantina, ona to poriče i tvrdi da je samo htela da uzvrati napad devojci koja ju je vređala.

"Htela sam da joj priđem, a Rasel Krou mi je rekao, "Kreni ka njoj i na...aćeš. Zatim me je stegao oko vrata, izbacio iz lokala i nazvao me "crnčugom", kazala je Azelija za "Acces Hollywood" i zaplakala.

"Boli me to što svi misle da potenciram tu priču samo da bih skrenula pažnju na sebe. Ko to je..no radi? Ja sam ponižena. Pitala sam da dobijem snimak, da bih dokazala napad, ali su mi rekli da ne postoji. Pa čekaj, kakav je to klub bez kamera? , završila je vidno uznemirena Benksova.

Mnogi su komentarisali kako njena ispovest nije preterano uverljiva, jer je poznata po svadljivoj prirodi, te da se ovaj izliv emocija nikako ne uklapa u njen imidž "žestoke devojke".

(Acces Hollywood)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track