DOKAZAO KOLIKI JE ŠMEKER: Lazar Ristovski jednom rečenicom objasnio zašto više ne idemo u bioskope!
Foto: Printskrin

Snažna poruka

DOKAZAO KOLIKI JE ŠMEKER: Lazar Ristovski jednom rečenicom objasnio zašto više ne idemo u bioskope!

Pop kultura -

Lazar Ristovski, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, scenirasta i reditelj, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, poslao je snažnu poruku koju svaki građanin Srbije treba da zapamti!

Naime, tokom njegove priče o filmu dotaklo se pitanje sve ređeg odlaska srpske publike u bioskope. Lazara je posebno dotaklo to što je bio mali odziv publike za film srpskog kandidata za Oskara, Dnevnik mašinovođe, u kojoj on glumi glavnu ulogu.

"Ne prija mi što odziv publike nije tako veliki, tako dobar kao što smo očekivali. Ali, ipak je napravljen jedan pomak. Jer mi smo, da kažem malo samokritično, tu publiku… suviše je srpski film podilazio publici i zadnjih godina stvorio vrstu publike koja ne pomaže srpskom filmu", bio je prilično jasan Ristovski a onda je dodao:

"Dnevnik mašinovođe će čini mi se, vratiti onu pravu publiku u bioskope i da je u tom smislu napravljen jedan dobar pomak, da ovaj naš film u tom smislu tu misiju napravi", zaključio je glumac koji iza sebe u karijeri ima više od 60 filmova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track