(FOTO) ŽIVOTNA BORBA: Pevačica zbog bolesti ne sme ni da dotakne svoju decu
Foto: Instagram Printscreen

Život u opasnosti

(FOTO) ŽIVOTNA BORBA: Pevačica zbog bolesti ne sme ni da dotakne svoju decu

Pop kultura -

Pevačica Keli Brajan je sa koleginicama iz grupe Eternal žarila i palila palila svetskim binama, a onda joj je dijagnostikovana opaka bolest.

Keli Brajan (41), koju većina pamti kao članicu nekada popularne grupe Eternal boluje od lupusa, a nedavno je priznala da se njeno stanje toliko pogoršalo da više ne sme da dodiruje sopstvenu decu bez zaštite.

Pevačica se tokom gostovanja u emisiji "Loose Women" otkrila da mora da nosi rukavice ukoliko želi da dodirne sina Rigana i ćerku Kejori, te da čak i maženje s decom može ostaviti posledice.

Autoimuna bolest koja napada zglobove, kožu, bubrege, krv, srce i pluća dijagnostikovana joj je još 1999. godine, a Keli je otkrila kako, između ostalog pati od simptoma artritisa, da joj opada kosa, ali i da je opaka bolest uticala na njen privatni život.

"Po pravilu nosim masku i rukavice jer sam podložna infekcijama. Kada bolujete od lupusa, to znači da i najmanja infekcija može biti smrtonosna", otkrila je.

Uprkos svemu, Keli pokušava da uživa u životu koliko god je to moguće, a to se prvenstveno odnosi na lepe trenutke sa decom i suprugom Džejom Gadžeonom.

(24sata.hr/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track